Η Γη της Ελιάς: Εκτός MEGA σήμερα 21/2 – Ο λόγος

Εκτός προγράμματος του MEGA βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη 21/2 η επιτυχημένη σειρά “H Γη της Ελιάς” με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί νέο επεισόδιο.

Ο λόγος είναι επειδή απόψε στις 22.00 θα μεταδοθεί ο αγώνας της UEFA Champions League μεταξύ της Νάπολι και της Μπαρτσελόνα.

 

Οι εξελίξεις όμως θα συνεχιστούν κανονικά Πέμπτη και Παρασκευή και αναμένονται συνταρακτικές.

Τι θα δούμε αύριο 22/2 στην Γη της Ελιάς

Στάθης, θυμωμένος με αυτό που ανακάλυψε, ζητάει από τον Χρήστο τον λόγο, αλλά αυτά που ακούει δεν του αρέσουν. Η Αριάδνη λέει στον πατέρα της ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι. Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στον Λυκούργο και τότε ανακαλύπτει ότι ο φίλος του γνώριζε γι’ αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Στάθη, είσαι ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας»

Ο Μάνος μιλάει στον Ισίδωρο για τα κατορθώματα της Αμαλίας όσο αυτός έλειπε στην Αμερική. Η Δήμητρα μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί. Ο Φίλιππος αρχίζει να φέρεται περίεργα γεγονός που παρατηρούν η Μαργαρίτα και η Βασιλική, αλλά δεν τον καταφέρνουν να τους μιλήσει. Η Χάιδω αναφέρει στον Ισίδωρο την άσχημη συμπεριφορά της Αμαλίας απέναντί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Ευτυχία μαθαίνει για το διαζύγιο – Πως αντιδρά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *