Peach Fuzz: Πώς να εντάξετε το χρώμα του 2024 στο σπίτι σας

 

 

Peach Fuzz: Πώς να εντάξετε το χρώμα του 2024 στο σπίτι σαςPeach Fuzz: Πώς να εντάξετε το χρώμα του 2024 στο σπίτι σας

 

Η Pantone πρόσφατα ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς 2024, το οποίο δεν είναι άλλο από το Peach Fuzz.

Πρόκειται για ένα απαλό και βελούδινο ροδακινί, λαχταριστό και απαλό. Μια απόχρωση μεταξύ ροζ και πορτοκαλί, «της οποίας το περιεκτικό πνεύμα εμπλουτίζει το μυαλό, το σώμα και την καρδιά», όπως αναφέρει Leatrice Eiseman, εκτελεστική διευθύντρια του Pantone Color Institute.

Πώς να εντάξεις το Peach Fuzz στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Το Peach Fuzz αναδεικνύει την επιθυμία μας για αλληλεγγύη προς τους άλλους, καλοσύνη προς τους γύρω μας και προς τον εαυτό μας.

Διαβάστε Επίσης  Διώξε τη μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι

Μια ευχάριστη απόχρωση για να αποκαταστήσεις την αίσθηση της ισορροπίας, της ειρήνης και της οικιακής αρμονίας, αλλά όχι με τετριμμένο τρόπο, διότι πρόκειται για ένα μοντέρνο, σύγχρονο και ενίοτε ακόμη και εκλεπτυσμένο ροδακινί.

 

Ποιητική και ρομαντική, είναι μια τραγανή ροδακινί απόχρωση με vintage αέρα, ένα χρώμα που αντανακλά και διαλέγεται καλά με το παρελθόν, αλλά δίνει μια πινελιά νέας νεωτερικότητας στους εσωτερικούς χώρους διαβίωσης.

Γι’ αυτό το Peach Fuzz, είναι μια ευέλικτη πρόταση, η οποία ταιριάζει με άλλα χρώματα και με κάθε στυλ και διακόσμηση, από εκλεκτική έως κλασική.

Διαβάστε Επίσης  Σπίτι: Πώς να φέρουμε τη θετική ενέργεια στο χώρο μας

Το Peach Fuzz φέτος είναι μια λεπτή, φρέσκια πρόταση, που συνδυάζεται εύκολα με τα έπιπλα που ήδη έχετε στο σπίτι σου. Είναι ένα ροδακινί που ταιριάζει με τις ξύλινες επιφάνειες, τονίζοντας τη φυσικότητά τους, ένα χρώμα που αναδεικνύει και ζεσταίνει τα δάπεδα από τεράτσο ή χαλίκι.

Είναι μια απόχρωση που συνδυάζεται εξαιρετικά με ουδέτερα, λευκά και γήινα και τερακότα χρώματα, αλλά που ταιριάζει και με πιο έντονες αποχρώσεις – όπως το γκρι και το μοβ – καθώς και με παστέλ και πράσινα, σε μια χρωματική πανδαισία που εξυμνεί τη φύση και τη χαρά της ζωής.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *