Η Γη της Ελιάς: «Μου λείπει ο γιος μου – Τον δηλητηρίασες…»

 

Η Γη της Ελιάς: «Μου λείπει ο γιος μου – Τον δηλητηρίασες…»

Η Γη της Ελιάς: «Μου λείπει ο γιος μου – Τον δηλητηρίασες…»

 

Ο Στάθης γίνεται έξω φρενών με την Αρετή όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».Η Γη της Ελιάς: «Μου λείπει ο γιος μου – Τον δηλητηρίασες…»

«Θα μου το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που έκανες»

Ο Στάθης πηγαίνοντας στο καφενείο να πιει καφέ κάνει το πρώτο βήμα και ζητάει συγνώμη από τον Λυκούργο Το πάθος με τυφλώνει. Και δεν κρατάει για πάντα» του λέει και συνεχίζει

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο εισαγγελέας στριμώχνει άγρια την Καλλιόπη

«Ντρέπομαι Λυκούργο. Συναντιέμαι με την Αφροδίτη στον δρόμο και θέλω α ανοίξει η γη να με καταπιεί». Και ο Λυκούργος νιώθοντας και εκείνος άβολα του λέει ότι και ο ίδιος νιώθει έτσι.

Αργότερα, ο Στάθης και η Αρετή συναντιούνται τυχαία στον δρόμο και εκείνη τον κοιτάει με στραβό μάτι, φτύνει και τον προσπερνά με απαξίωση.

Η συμπεριφορά της εξοργίζει τον Στάθη, ο οποίος την αρπάζει από το χέρι και την κολλάει στον τοίχο. Τότε εκείνη ειρωνικά τον ρωτάει «Τι έγινε, έφυγε η εγκυμονούσα κι έκατσες στο πάτερο; Σου λείπει το ξυλάγγουρο;».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Έγκυος η Θοδώρα – Ποιος είναι ο πατέρας;

Ο Στάθης όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο μαζί της και της λέει ότι του λείπει ο Στέφανος για τί εξαιτίας της δεν του μιλάει. «Ο γιος μου μού λείπει.

Τον δηλητηρίασες με τις ηλιθιότητες που του είπες και μου ‘χει κόψει και την καλημέρα» της λέει και συνεχίζει έξαλλος «Θα μου το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που έκανες με τον Στέφανο. Να το θυμάσαι».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *