Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ κρατάει στα χέρια της το παιδί της και λυγίζει

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Θεοφανώ κρατάει στα χέρια της το παιδί της και λυγίζει.

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ κρατάει στα χέρια της το παιδί της και λυγίζει

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Θεοφανώ κρατάει στα χέρια της το παιδί της και λυγίζει.

Πίσω στον πύργο των Λασκαραίων η Πολυξένη που έχει ξεσκεπαστεί από τον Βρώτσο για τις ραδιουργίες της και για την εμπλοκή της στο φόνο του βρέφους ξέρει πως η τιμωρία που την περιμένει θα είναι σκληρή.Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ κρατάει στα χέρια της το παιδί της και λυγίζει

Παρόλα αυτά το δεξί χέρι της αρχόντισσας του πύργου, χρόνια παθιασμένη και βαθιά ερωτευμένη με την αφέντρα της είναι αποφασισμένη να μην πει λέξη για την διαταγή που της έδωσε η Δαμιανή, να αφανίσει το μωρό της Μεταξίας.

Παρά την άκαμπτη στάση της Πολυξένης πάντως η Μεταξία, αρχίζει και πάλι να έχει υποψίες για την πεθερά της την Δαμιανή, ενώ ο Μάρκος πιστεύει ότι πίσω από τον φόνο του μωρού του βρίσκεται στην πραγματικότητα ο Τζανής.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Αντρέι μαθαίνει από τον Κανέλλο μία περίεργη ιστορία για το παρελθόν του ρασοφόρου

Ο Τζανής θέλει τη μητέρα του στο πλευρό του στον παράτολμο δρόμο που ακολουθεί γι’ αυτό δε διστάζει να της προτείνει να τον βοηθήσει στο σχέδιο του, πράγμα που αυτομάτως σημαίνει ότι θα συνταχθεί με τους Γερακάρηδες, προδίδοντας τους Λασκαραίους.

Παράλληλα στον πύργο των Λασκαραίων όλοι ετοιμάζονται για την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου της δολοφονίας του βρέφους. Η Πολυξένη όμως παραμένει αγέρωχη. Κρατά το στόμα της κλειστό αποφασισμένη να μην προδώσει την Δαμιανή και να πάρει το ένοχο μυστικό της αγαπημένης κυράς της στον τάφο της.

Παρά τους κινδύνους που παραμόνευαν διαρκώς στον δρόμο της η Θεοφανώ κατορθώνει να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Ένα νέο “τουφέκι” για τους Λασκαραίους. Κρατώντας τον αγκαλιά νιώθει χαρά, αγαλλίαση και συγκίνηση να την πλημμυρίζουν αν και ξέρει καλά πως η ζωή της δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεται τώρα να πάρει μία απόφαση. Άραγε, ποιον δρόμο να ακολουθήσει; Μίας νέας ζωής ή της εκδίκησης; Δυστυχώς είναι η Θεοφανώ δεν προλαβαίνει να ζήσει για πολύ την ευτυχία αγκαλιά με το μωρό της μιας και ο Μάρκος παρά τις προσπάθειες του Αντρέι να την κρατήσει κοντά του την αρπάζει μαζί με το παιδί τους και την κλείνει ξανά στον πύργο των Λασκαραίων.

Όμως κάθε λεπτό που περνάει η Θεοφανώ κινδυνεύει όλο και περισσότερο μιας και τώρα βρίσκεται έρμαιο στα χέρια εχθρών, όπως η Δαμιανή και η Μεταξία. Τώρα μάλιστα που έχει φέρει στον κόσμο τον απόγονο των Λασκαραίων, τους είναι άχρηστη.

Κι ενώ ο Μιχαήλ απογοητευμένος από την Δαμιανή, νιώθει το πάθος του για την Αναστασία να φουντώνει και πάλι βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Κανέλλο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *