Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Χωρίζει Επεισοδιακά Με Την Βασιλική

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Χωρίζει Επεισοδιακά Με Την ΒασιλικήΣασμός spoiler: Ο Μαθιός χωρίζει την Βασιλική επεισοδιακά στη σειρά Σασμός, αφήνοντας τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό! Ο έρωτας αυτός γκρεμίζεται μέσα σε μία στιγμή, ύστερα από μία αποκάλυψη, η οποία δε θα αρέσει καθόλου στον πρωταγωνιστή.

         Σασμός spoiler: Ο Μαθιός χωρίζει επεισοδιακά με την Βασιλική

Όλοι συγκρούονται. Η εμπιστοσύνη χάνεται και οι οικογένειες διχάζονται. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει κανέναν. Ο Μαθιός και ο Αστέρης θα πιαστούν στα χέρια, με τη σκηνή αυτή να κόβει την ανάσα.

Μπορεί ο Αστέρης να στήριξε τον αδελφό του στην απόφασή του να μείνει με τη Βασιλική, ο Μαθιός, όμως, δε θα κάνει το ίδιο με την Αργυρώ. Θα τον κυνηγήσει μέχρι τέλους, με την Αργυρώ να ξεσπάει άσχημα…

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

Η Αργυρώ λείπει στο Μόναχο για αρκετές μέρες, με την επιστροφή της στην Κρήτη να ανάβει φωτιές στο ζευγάρι. Ο Αστέρης της ζητάει να συναντηθούν κρυφά, με το πάθος τους να φουντώνει.

Στο σημείο αυτό, κρυφή συνάντηση θα έχουν και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Ο Μαθιός θα δει τον αδελφό του με την κόρη του Βρουλάκη και θα πέσει από τα σύννεφα! Αμέσως, θα ξεσπάσει φωνάζοντας, με την Βασιλική να τον καθησυχάζει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Δικό μου είναι το μωρό σου Ελισάβετ- Ο Γεράσιμος παρανοεί και η Ελισάβετ τον σπρώχνει

Μόλις η πρωταγωνίστρια του αποκαλύψει πως εκείνη γνώριζε την αλήθεια, ο Μαθιός θα θολώσει. Θα την κοιτάξει στα μάτια χαμένος, εξοργισμένος. Πώς μπόρεσε να γνωρίζει κάτι τόσο φρικτό και να το κρατά για τον εαυτό της; Ο Μαθιός, έξαλλος, χωρίζει την Βασιλική στη σειρά Σασμός, εξαιτίας του μυστικού αυτού που ρήμαξε το σπιτικό του.

Ένας μεγάλος καυγάς ακολουθεί ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον Μαθιό να παίρνει τους δρόμους. Σειρά έχει ο Αστέρης, ο οποίος θα υπερασπιστεί τον έρωτά του, με κάθε κόστος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *