Σασμός: Μια έκρηξη στην Άνω Ποριά σκορπά τον απόλυτο θρήνο

 

Σασμός: Μια έκρηξη στην Άνω Ποριά σκορπά τον απόλυτο θρήνο

Σασμός: Μια έκρηξη στην Άνω Ποριά σκορπά τον απόλυτο θρήνο

 

Μια έκρηξη στην Άνω Ποριά θα συγκλονίσει τους κατοίκους της όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός και τα θύματα θα είναι ο Μαθιός και ο Αστέρης.

Η Εύα είναι πεπεισμένη πως ο Μαθιός είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του αδερφού της για αυτό ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο χτύπημά της προς εκείνον και μάλιστα τη μέρα που θα φύγει από το νησί της Κρήτης με σκάφος για να πάει την Κροατία.

Ωστόσο, λίγο πριν φύγει, φροντίζει να πληροφορήσει τους πάντες γύρω της για να τους παραπλανήσει πως κακώς στράφηκε στην οικογένεια Σταματάκη για εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς Spoiler: Η Ελπίδα χάνει το στήριγμα της και…

«Ηρθα να κάνω το χρέος μου, Βαγγέλη, όμως τελικά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα.

Δεν πρόκειται να χτυπήσω ανθρώπους που είναι αθώοι. Θέλω όμως εσύ να συνεχίσεις να το ψάχνεις», λέει στον πιστό της συνεργάτη και εκείνος της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο του Ευθύμη, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το tv24.

Όμως, την ίδια στιγμή, η Εύα έρχεται σε επικοινωνία με τον Μηνά και του δίνει πολλά χρήματα προκειμένου να τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του Μαθιού έναν μηχανισμό που όταν εκραγεί θα πεθάνει. Ο Μηνάς δέχεται και την επόμενη μέρα προσεγγίζει το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας: «Γιατί με αυτόν;»

Όταν λοιπόν ο Μαθιός πηγαίνει στο χωράφι για μια δουλειά, ο Μηνάς βρίσκει την ευκαιρία, α χωθεί κάτω από το αγροτικό του και να τοποθετήσει τον μηχανισμό. Το κάνει πράγματι και φεύγει από το μέρος, όμως εκεί φτάνει και ο Αστέρης με σακούλες στα χέρια.

Έτσι, τα δύο αδέλφια, μπαίνουν στο αγροτικό του Μαθιού να ξεκινήσουν για το «Σταματόδεντρο» όπου και θέλουν να φυτέψουν τις γλάστρες. Ομως, δεν γνωρίζουν αυτό που τους περιμένει…

Η έκρηξη γίνεται αισθητή σε όλη την Ανω Ποριά, βυθίζοντας όλους σε θλίψη για το τι έχει συμβεί στους συνανθρώπους τους, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού….

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *