Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας χάνει τα πάντα και είναι σε αδιέξοδο

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας χάνει τα πάντα και είναι σε αδιέξοδο

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας χάνει τα πάντα και είναι σε αδιέξοδο

 

Τα λάθη του παρελθόντος φαίνεται να πληρώνει ο Ιάσονας στον Έρωτα Φυγά, καθώς χάνει την περιουσία του και βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο My Tv, η απόφαση του Ιάσονα να αφήσει την Αλεξάνδρα ελεύθερη να ζήσει με τον Μάρκο, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία του χωριού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα για να ζητήσει δάνειο και να προσπαθήσει να σώσει ό,τι απομένει από την περιουσία του, λαμβάνει έναν φάκελο με απρόσμενο περιεχόμενο.Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας χάνει τα πάντα και είναι σε αδιέξοδο

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία Spoiler: Διπλή εγκυμοσύνη για την πρωταγωνίστρια

Ο Ιάσονας βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο, αδυνατώντας να βρει οικονομική υποστήριξη, και τελικά χάνει ολόκληρη την περιουσία του.

Η απόφαση της μητέρας του να τον αποκλείσει, σε συνδυασμό με λάθη στη διαχείριση της επιχείρησής του, την θεομηνία που έπληξε το Κιάρι, και τις αθέμιτες κινήσεις του Φάνη, οδηγούν τον κάποτε επιτυχημένο επιχειρηματία στην απόλυτη καταστροφή.

Απογοητευμένος, αποφασίζει να απευθυνθεί στον μόνο άνθρωπο που του προσέφερε βοήθεια: τον Στέφανο. Σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, πηγαίνει να τον βρει με την ελπίδα ότι ο Στέφανος θα του προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεται για να σώσει ό,τι μπορεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα αράχνη στη Μάνη – Ο ρόλος της

Άραγε θα τον βοηθήσει;

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *