Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη το σκάει παρακούοντας τις εντολές του

 

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη το σκάει παρακούοντας τις εντολές του

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη το σκάει παρακούοντας τις εντολές του

Η Ειρήνη εγκλωβίζεται σε έναν γάμο που στην πραγματικότητα την πνίγει ώσπου κάποια στιγμή όπως θα δούμε στο «Ναυάγιο» αποφασίζει να φύγει από το σπίτι.

Ο Ιπποκράτης σχεδιάζει να την απομονώσει απ’ όλους

Ο Τρύφωνας νιώθει χαρούμενος για τον γάμο της κόρης του με τον σοβαρό και υπεύθυνο, όπως νομίζει, Ιπποκράτη, γιατί πιστεύει ότι η κόρη του θα είναι σε καλά χέρια όταν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Εντωμεταξύ όταν το νεόνυμφο ζευγάρι πηγαίνει ένα ταξίδι, εκείνος τυχαία ψάχνοντας κάτι άλλο βρίσκει στο γραφείο του Ιπποκράτη το τετράδιο της Ειρήνης και του Απόστολου με τις φόρμουλες των αρωμάτων, το οποίο εννοείται ότι της το έκλεψαν. Τότε συνδέοντας αυτό το γεγονός με κάποιες άλλες παράξενες συμπεριφορές του γαμπρού του καταλαβαίνει ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την κλοπή και συνειδητοποιεί πόσο επικίνδυνος είναι.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα Spoiler: Απαγωγή σοκ στον πύργο

Σοκαρισμένος παθαίνει νέα κρίση και αμέσως τηλεφωνεί στον Αντώνη για να του πει τι συμβαίνει και να προειδοποιήσει την κόρη του για το ποιος είναι ο Ιπποκράτης.

Εντωμεταξύ η Ειρήνη σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και ζητάει από τον άντρα της να γυρίσουν πίσω. Εκείνος προσπαθεί να την διαβεβαιώσει ότι δεν συμβαίνει κάτι και της λέει ότι σε λίγες μέρες θα είναι πίσω. Εκείνη όμως επιμένει και τελικά επιστρέφουν στο σπίτι, όπου βρίσκουν τον Τρύφωνα να ξεψυχά στα χέρια του Αντώνη.

Ο Ιπποκράτης εκνευρίζεται που τον βλέπει πάλι μπροστά του, ενώ προσπαθεί να δείξει ότι είναι στεναχωρημένος με τον θάνατο του πεθερού του, ενώ στην πραγματικότητα χαίρεται γιατί πλέον εκείνος θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος της Ειρήνης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 23 έως 27/1

Στη συνέχεια η Ειρήνη αρχίζει να πνίγεται μέσα στον γάμο της όπως θα δούμε στη σειρά «Το Ναυάγιο», αφού αν και είναι ευγνώμων για όσα έχει κάνει για εκείνη ο Ιπποκράτης, ποτέ της δεν τον ήθελε.

Την ίδια ώρα η έλλειψη της παρέας του Αντώνη για εκείνη είναι μεγάλη. Κάποια στιγμή η Ειρήνη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν, παρά τις εντολές του Ιπποκράτη. Εκείνος όταν καταλαβαίνει ότι λείπει από το σπίτι γίνεται έξαλλος γιατί ανησυχεί ότι τον παράτησε και τρέχει για να την βρει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *