Η Μάγισσα: Τζανής και Δαμιανή κλείνουν στο μπουντρούμι τ….

 

Η Μάγισσα: Τζανής και Δαμιανή

Οι ισορροπίες πια έχουν χαθεί στη σειρά «Η Μάγισσα» και η Δαμιανή αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του Τζανή μαζί με τον οποίον θα σπείρουν τον τρόμο.Η Μάγισσα: Τζανής και Δαμιανή κλείνουν στο μπουντρούμι τ….

 

Ο Κανέλλος στα χέρια Τζανή και Δαμιανής

Η Δαμιανή αποφασίζει να προδώσει τους Λασκαραίους και να ακολουθήσει τον Τζανή, ο οποίος αφού τον αγόρασε ο Μόφορης από το σκλαβοπάζαρο, βρέθηκε στον πύργο των Γερακάρηδων και συμμάχησε με τον Σπήλιο.

Διαβάστε Επίσης  Κυριακή 31 Μαρτίου θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας 60 λεπτά μπροστά

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», σύντομα ο Τζανής και οι Γερακάρηδες με τη βοήθεια της Δαμιανής θα καταλάβουν τον πύργο των Λασκαραίων και θα σπείρουν τον τρόμο σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.

Μέσα στον πανικό που επικρατεί ο Μιχαήλ και ο Μάρκος θα καταφέρουν να τους ξεφύγουν και να πάνε να κρυφτούν στις σπηλιές.

Όμως ο Κανέλλος δεν θα προλάβει να διαφύγει και έτσι εγκλωβισμένος μέσα στον πύργο θα ζήσει τραγικές στιγμές όταν η Δαμιανή και Ο Τζανής θα προστάξουν να τον κλείσουν σε μπουντρούμι.

Διαβάστε Επίσης  Σύσκεψη στην ΓΓΠΠ για τα καιρικά φαινόμενα - Σε πλήρη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός

Κλεισμένος στο μπουντρούμι ο Κανέλλος θα συνειδητοποιήσει, ότι η γυναίκα που αγάπησε δεν ήταν αυτή που έδειχνε, αλλά έκρυβε μέσα της μια αδίστακτη και σκληρή γυναίκα. Οι υποψίες του τώρα επιβεβαιώνονται.

Η Δαμιανή έπαιζε με τα συναισθήματά του και τον χρησιμοποιούσε για να πετύχει τα σχέδια της. Ο Κανέλλος πληγωμένος βαθιά από τον ανιψιό του και περισσότερο από εκείνη, θα φτάσει στα όρια του….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *