Σασμός To DNA αθωώνει τη Βασιλική

 

Σασμός To DNA αθωώνει τη Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού το DNA αθωώνει τη Βασιλική.Σασμός To DNA αθωώνει τη Βασιλική

 

Η Μαρίνα λέει στην Θοδώρα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη για εκείνη και την εμπλοκή της στο τραγικό τέλος του Πετρή.

Ωστόσο οι δύο γυναίκες κάνουν μία συμφωνία. Θα έχουν τυπικές σχέσεις ώστε να μην προκαλέσουν τις υποψίες των γονιών της και του χωριού για το τι πραγματικά έχει συμβεί ανάμεσα τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Βασιλική και Αργυρώ σε πόλεμο

Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη σπεύδει στον Γιακωβάκη και του ζητά να αφήσει την οικογένεια της ήσυχη και να μην την εμπλέκει σε κάθε κακό που γίνεται στον τόπο τους. Αργότερα τα αποτελέσματα από το επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων κρύβουν μία μεγάλη ανατροπή που θα φέρει αναταράξεις.

Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στη σπηλιά όπου έχασε τη ζωή του ο Λάζαρος δεν ανήκουν σε κανένα άτομο της οικογένειας. Παράλληλα, η Εύα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο που να στοχοποιεί τον Μαθιό ως υπαίτιο για το θάνατο του Ευθύμη και μάλιστα θα κάνει τα πάντα για να τον δει να πληρώνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αντώνης εμποδίζει τον παπά Μιχάλη να κάνει «Σασμό»

Κι ενώ ο Τόλης βρίσκεται εκ νέου σε διέξοδο με την Λεμονία, στο σπίτι των Σταματάκηδων στήνεται γλέντι τώρα που ο Γιακωβάκης δεν έχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *