Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φλομώνει την Βασιλική στα ψέματα

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φλομώνει την Βασιλική στα ψέματα

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φλομώνει την Βασιλική στα ψέματα

 

Στα ψέματα θα φλομώσει ο Φίλιππος την Βασιλική στην Γη της Ελιάς με αποτέλεσμα να φτάνουν για ακόμη μια φορά ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός δείχνει νευρικός και απόμακρος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η γυναίκα του δεν δίνει τόση σημασία και το αποδίδει στην δίκη της Χάιδως.

Μάλιστα, ξαφνικά, ο Φίλιππος τους ενημερώνει πως πρέπει να φύγει άρον άρον για την Αθήνα, γιατί κυνηγάει έναν έμπορο που του χρωστάει λεφτά, ωστόσο αυτό είναι ψέμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Νικηφόρος Μαθαίνει Πως Η Βασιλική Έχει Εραστή

Μάλιστα, μετά από μερικές μέρες, λέει στην Βασιλική πως θα κάτσει κι άλλο στην Αθήνα γιατί κάνει παρέα με δυο παλιές του συμμαθήτριες, κάτι που κάνει έξαλλη την Βασιλική.

Τόσο εκείνη όσο και η μητέρα του ανησυχούν πολύ για την περίεργη συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Όταν ο Φίλιππος μετά από μέρες επιστρέφει στην Μάνη, ανακοινώνει στην Βασιλική πως σχεδιάζει να μετακομίσει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να περνάει μια νέα κρίση στον γάμο του, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή διαλύει ξανά Βασιλική και Φίλιππο

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *