Προξενιό Ιουλίας: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν συγκλονιστικές εξελίξεις

 

Προξενιό Ιουλίας: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν συγκλονιστικές εξελίξεις

Προξενιό Ιουλίας: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν συγκλονιστικές εξελίξεις

 

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου, βρέθηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» και οι πρωταγωνιστές μίλησαν για τις εξελίξεις.

Για τον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Μελίνα Λεφαντζή είπε:

«Απ’ την πρώτη στιγμή με γοήτευσε ο ρόλος. Ήταν ένας ρόλος που δεν μπορούσα να φανταστώ έναν τόσο καλογραμμένο και ιδιαίτερα σταθερό ρόλο».

Για τη σχέση της Αλεξάνδρας με τον Απόστολο:

«Ο Απόστολος και η Αλεξάνδρα είναι ένα ζευγάρι το οποίο, ενώ φαινομενικά, έχουν πολλά κοινά όταν οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί, όταν η Αλεξάνδρα νιώθει ότι κάτι την έχει επηρεάσει, που την έχει επηρεάσει στον Τύρναβο, παρόλο που κι εκείνη θέλει να το αφήσει πίσω της, νομίζω τελικά ότι δεν θα τα καταφέρει κι ότι αυτό θα επηρεάσει και τη σχέση της με τον Απόστολο».

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν από το Αγρίνιο

Όσον αφορά στον πατέρα της, Στράτο Ραζίνη, δήλωσε:

«Η Αλεξάνδρα θα βάλει τα δυνατά της για να γλιτώσει ο πατέρας της το απόσπασμα, αλλά δεν γνωρίζω αν τελικά θα τα καταφέρει».

Ο Αδάμ Μπουσδούκος, που υποδύεται τον Στράτο Ραζίνη, είπε:

«Ο Στράτος Ραζίνης είναι ένας τύπος με αρχές, αλλά έχει κάνει διάφορα πράγματα και το χειρότερο που έχει κάνει βέβαια είναι ότι σκότωσε άνθρωπο. Δεν το βάζει κάτω με τίποτα, προσπαθεί να γλιτώσει αλλά δυσκολεύεται, δεν είναι τόσο εύκολο. Ακόμα δεν ξέρουμε πως θα το κάνει και πως θα βγει».

Όσο για το αν θα δεχτεί τον γάμο της Φιλιώς με τον Γρηγόρη, αποκαλύπτει: «Νομίζω ναι. Εκμεταλλεύεται και αυτό το θέμα, του αρραβώνα και του γάμου αν γίνει. Γίνεται συμπέθερος ο Στασινόπουλος και έτσι μπορεί να ευνοηθεί και να μην οδηγηθεί στο απόσπασμα. Ποιος ξέρει…».

Διαβάστε Επίσης  Ταμπού: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

Για τον ρόλο του… Σωτηράκη, ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης, λέει:

«Αποκαλύπτεται και η δεύτερη ζωή του Σωτηράκη και ο Στασινόπουλος έχει δίκιο που δεν τον συμπαθεί για την Βαγγελίτσα» και συνεχίζει γελώντας «είναι δυνατόν τέτοιο παιδί, τέτοιο «λουλούδι» να μην το θες για γαμπρό; Αν είναι δυνατόν. Φυσικά και έχει δίκιο».

Όσον αφορά στη Βαγγελίτσα και στην προσπάθειά του να την κατακτήσει:

«Δεν νομίζω ότι τον απασχολεί και ιδιαίτερα το θέμα έρωτας τον Σωτηράκη, πιο πολύ θέλει να περνάει καλά και να κάνει τη δουλειά του. Με την Βαγγελίτσα θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα, όπως πάει το πράγμα και ένας μικρός χαμός θα γίνει και από την πλευρά της Ζανέτ».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *