Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 70, 71, 72

 

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 70, 71, 72

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 70, 71, 72

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 70, 71, 72. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 10/03/23 – 12/03/24.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 70, 71, 72

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 70 στις 10/3/2024
Επεισόδιο 70
Κυριακή

Η Ειρήνη δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Πέτρος είναι αρραβωνιασμένος ενώ εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει ποια είναι η Φανή. Από την πλευρά της η Φανή του δηλώνει ότι δεν θα φύγει χωρίς τα λεφτά της.

Ο Άγγελος συναντάει το θείο του και μαθαίνει την αλήθεια για τους γονείς του. Την ίδια ώρα που ο Δημήτρης καταφτάνει στην Αθήνα για να σταματήσει την Έλενα από τη δουλειά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγρια σύγκρουση Ιουλίας και Ισίδωρου

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 71 στις 11/3/2024
Επεισόδιο 71
Δευτέρα

Ο Βασίλης επιτίθεται στον Γιώργη και ο Μιχάλης προσπαθεί να τους χωρίσει. Η Δήμητρα ενημερώνω τον Ιπποκράτη για την αιμορραγία της Ειρήνης και την μεταφέρουν στην κλινική. Η Φανή δημιουργεί υποψίες στη γειτονιά για την ταυτότητα του Πέτρου.

 

Αυτός μόλις μαθαίνει τα νέα για την Ειρήνη πηγαίνει να την δει στο νοσοκομείο διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης προσπαθεί να ταπεινώσει τον Γιώργη αλλά αυτός τον ενημερώνει πως ξέρει ότι βίασε την Αλίκη. Ο Άγγελος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη το φονιά των γονιών του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να σκοτώσει τον Άγγελο

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 72 στις 12/3/2024
Επεισόδιο 72
Τρίτη

Η ώρα της γέννας και για την Ειρήνη και για τη Στέλλα έχει φτάσει. Η Ειρήνη διώχνει τον Πέτρο από το κοντά της ενώ λίγα δωμάτια πιο πέρα η Στέλλα ετοιμάζεται να μπει για καισαρική. Η γνωριμία του Άγγελου με τον Δημήτρη δεν πάει και τόσο καλά όσο περίμενε η Βάσω.

Ο Άγγελος ανοίγει τα χαρτιά του και ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με το χειρότερο του εφιάλτη. Στο μεταξύ η Φανή μέσα στο μεθύσι της αναφέρει το όνομα Πέτρος στη Χριστίνα ενώ ο Γιώργης αναγκάζεται να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου αλλά δεν έχεις σκοπό να τους αφήσει να τον ταπεινώσουν άλλο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *