Survivor Spoiler 14/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

 

Survivor Spoiler 14/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 14/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

 

Το τελευταίο επεισόδιο για αυτήν την εβδομάδα του Survivor θα παρακολουθήσουμε απόψε 14/2 και σας έχουμε φυσικά το spoiler για την ομάδα που κερδίζει.

Και τις τρεις ασυλίες όπως είδαμε τις κέρδισαν οι Μαχητές οπότε τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τους Διάσημους, μιας και ούτε έφαγαν, ενώ κάθε μέρα έπρεπε να ψηφίζουν και από έναν δικό τους.

Σήμερα όμως είναι μια νέα μέρα και όπως αποκαλύφθηκε από το τρέιλερ, το αποψινό έπαθλο αφορά την επικοινωνία, κάτι που προκάλεσε φυσικά τεράστια συγκίνηση στους παίκτες.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 13/2: Οι υπόλοιπες υποψήφιες προς αποχώρηση

Ποιοι κερδίζουν απόψε 14/2 στο Survivor το έπαθλο επικοινωνίας

Σύμφωνα με το spoiler που έχουμε, η ομάδα που έχει απόψε 14/2 προβάδισμα να κερδίσει στο Survivor είναι οι Διάσημοι, ωστόσο όπως γνωρίζετε, δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα 100%, για αυτό θα επιστρέψουμε μέσα στην μέρα με νεότερα.

Να θυμίσουμε πως στο τέλος της βραδιάς θα δούμε και μια ακόμα αποχώρηση, με 4 γυναίκες να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση:

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 17/1: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

Ζωή Ασουμανάκη, Όλγα Πηλιάκη και Μαρία Αντωνά βρίσκονται στον τάκο λόγω κάλπης, ενώ ο Φάνης ως MVP όρισε την Κατερίνα Δαλάκα ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την μονομαχία να γίνεται ανάμεσα σε Όλγα και Μαρία, ωστόσο θα μάθουμε νεότερα μέσα στις επόμενες ώρες, για αυτό stay tuned!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *