Survivor Spoiler 14/2: Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

 

Survivor Spoiler 14/2: Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler 14/2: Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

 

Μια από τις παίκτριες των Διάσημων θα αποχωρήσει απόψε 14/2 από το Survivor και σας έχουμε το spoiler για το ποια θα είναι αυτή που θα επιστρέψει στην Ελλάδα!

Ας πάρουμε λίγο όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή μπήκαν στο επεισόδιο της Κυριακής και όπως είδαμε έφεραν γούρι στους Μαχητές, μιας και κέρδισαν και τις 3 ασυλίες, με αποτέλεσμα η Μπλε ομάδα να παραμείνει -αρκετά χορτάτη- για ακόμη μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο!

Απεναντίας, η κατάσταση στους Διάσημους ήταν απελπιστική, μιας και τόσες συνεχόμενες ήττες δεν είχαν ξανά αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Όχι μόνο έμειναν νηστικοί για πολλές συνεχόμενες μέρες, αλλά έπρεπε για 3 βράδια να ψηφίζουν και από έναν δικό τους.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ωστόσο, όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, το αποψινό έπαθλο αφορά την επικοινωνία και όπως σας αποκαλύψαμε, οι Διάσημοι θα είναι αυτοί που θα το κερδίσουν.

Ποια αποχωρεί απόψε 14/2 από το Survivor

Πάμε τώρα στα σημαντικά…

Στο τέλος του αποψινού επεισοδίου του Survivor θα δούμε και μια ακόμα αποχώρηση. Οι 4 γυναίκες που είναι υποψήφιες είναι οι: Ζωή Ασουμανάκη, Όλγα Πηλιάκη και Μαρία Αντωνά, που βρίσκονται στον τάκο λόγω κάλπης, αλλά και η Κατερίνα Δαλάκα, την οποία ο Φάνης ως MVP την όρισε για τέταρτη υποψήφια.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 20/2: Απόψε έρχεται η αλλαγή που όλοι περίμεναν - Θα το ανακοινώσει στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός!

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχουμε, η παίκτρια που θα αποχωρήσει απόψε 14/2 από το Survivor και θα αποχαιρετήσει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο είναι η…. Ζωή Ασουμανάκη!

Μπορεί να προσφέρει ίντριγκα, ωστόσο αγωνιστικά είναι κατώτερη από τις υπόλοιπες, οπότε όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι που θα επιστρέψει στην Ελλάδα!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *