Σασμός – Ανατροπή: Θοδώρα και Τόλης παντρεύονται

 

Σασμός – Ανατροπή: Θοδώρα και Τόλης παντρεύονται

Σασμός – Ανατροπή: Θοδώρα και Τόλης παντρεύονται

 

Τεράστιες ανατροπές θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Σασμού, καθώς η Θοδώρα παντρεύεται τον Τόλη.

Συγκεκριμένα, ένα μωρό εμφανίζεται έξω από την πόρτα του παπά – Μιχάλη και η γυναίκα του, Κατερίνα θα σκεφτεί να το κρατήσει η ίδια καθώς ο Θεός δεν έστειλε ποτέ το δικό τους.

Ωστόσο μέσα στις επόμενες μέρες, θα συνειδητοποιήσουν πως μόνο ένας άνθρωπος στο χωριό είναι σε θέση να το υιοθετήσει.Σασμός – Ανατροπή: Θοδώρα και Τόλης παντρεύονται

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο καθοριστικός ρόλος της Αναχίτ στο τέλος της σειράς

Η Καλλιόπη θα σκεφτεί πως το αγοράκι αυτό πρέπει να μεγαλώσει δίπλα σε έναν νέο άνθρωπο που θέλει να δώσει την αγάπη του σε ένα μωρό και θα της έρθει στο νου η Θοδώρα καθώς δύο φορές στο παρελθόν προσπάθησε να γίνει μητέρα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το Tiviσίριαλ, οι Αρχές δεν θα της το εμπιστευτούν αφού δεν είναι παντρεμένη και έτσι θα αρχίσουν όλοι να σκέφτονται ποιος θα ήταν ο ιδανικός σύντροφος για την κοπέλα.

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, ο Τόλης θα βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας Αγγελάκη και θα ζητήσει το χέρι της Θοδώρας από την Αννα και τον Παντελή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ευθύμης: «Έρχεται το τέλος σου, Λευτέρη»

«Λυπάμαι που δεν εκτιμάς την προσφορά μου.

Εγώ έκανα αυτή τη σκέψη για να βοηθήσω τη Θοδώρα να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει μητέρα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται σε αυτό το σπίτι με θεωρείτε αμελητέο, δεν πειράζει. Καλή τύχη», θα πει ο Τόλης μόλις οι γονείς της αρνηθούν και θα φύγει από το σπίτι τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *