Η Μάγισσα: Πεθαίνει και αποχωρεί από την σειρά

 

Η Μάγισσα: Πεθαίνει και αποχωρεί από την σειρά

Η Μάγισσα: Πεθαίνει και αποχωρεί από την σειρά

 

Η Δαμιανή δεν θα αντέξει τις τύψεις για τις φρικαλεότητες που έχει κάνει και θα αποφασίσει να βάλει τέλος στην ζωή της και έτσι πεθαίνει χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα, όπως θα δούμε στην συνέχεια της Μάγισσας.

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην Μάγισσα μιας και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα βασανιστεί από τύψεις και έτσι θα αποφασίσει να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 138 , 139, 140

Ο Αντρέι θα την κατηγορήσει ευθέως ότι εκείνη είναι η δολοφόνος και πως ξέρει πολύ καλά πως η Πολυξένη το έκανε μετά από εντολή της. Ωστόσο, η τελευταία θα το πάρει όμως όλο πάνω της και θα ομολογήσει σε όλους ότι αυτή σκότωσε το βρέφος, με αποτέλεσμα φυσικά να τιμωρηθεί με θανατική ποινή.

 

Ο θάνατος της Πολυξένης θα βυθίσει στις τύψεις και τη στεναχώρια τη Δαμιανή, ενώ απέναντί της θα βρεθεί και η Μεταξία, η οποία επίσης θα την κατηγορήσει για τον φόνο του μωρού της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος μαθαίνει πως έχει μαμά τη Δρόσω

Έτσι, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το tiviΣίριαλ, βλέποντας τον κλοιό γύρω της να στενεύει ακόμα περισσότερο, η Δαμιανή θα αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο.

Θα προτιμήσει να πεθάνει προκειμένου να αποφύγει την κατακραυγή για τις τραγικές πράξεις της και κάπως θα τελειώνει ο ρόλος της Δαμιανής στην Μάγισσα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *