Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ρεζίλι σε όλη την Μάνη – Μαθαίνουν ότι…

 

Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ρεζίλι σε όλη την Μάνη – Μαθαίνουν ότι…

Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ρεζίλι σε όλη την Μάνη – Μαθαίνουν ότι…

 

Ανατρεπτικές εξελίξεις έρχονται στην Γη της Ελιάς, καθώς ο Δημοσθένης πριν από λίγο καιρό ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με μία συγκλονιστική αποκάλυψη, όταν η Ασπασία του ομολόγησε ότι η Ειρήνη δεν είναι βιολογική του κόρη.

Ο ίδιος φυσικά κλονίστηκε μαθαίνοντας την αλήθεια και έτσι αποφάσισε να την εκδικηθεί κάνοντας παιδί με μία άλλη, ωστόσο ποτέ δε σταμάτησε να αγαπάει την Ειρήνη και να την αισθάνεται πραγματικό παιδί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Θέλω να την ντύσω νύφη…»

Σύμφωνα με το myTV, στα επόμενα επεισόδια ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της κοπέλας. Η Ασπασία του είχε αναφέρει ψευδώς ότι ήταν κάποιος από τον Πειραιά και όχι ο Πέτρος Στεφανέας καθώς φοβόταν την αντίδραση του.

Ωστόσο, ο Παρασκευάς κάνει το μεγάλο λάθος και εξομολογείται πάνω στα νεύρα του στην Ειρήνη, ότι είναι ετεροθαλής αδερφή του Φίλιππου.

Έτσι, λίγες μέρες μετά, Δημοσθένης μαθαίνει και εκείνος με τη σειρά του όλη την αλήθεια για την Ειρήνη και τον βιολογικό της πατέρα, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Διαβάστε Επίσης  ΣΚΑΙ: Αλλαγή ημέρας και ώρας για Γλυκάνισο και Άγρια Γη

Αμέσως, πηγαίνει να βρει την Ασπασία και να λογαριαστεί μαζί της και της ξεκαθαρίζει ότι δεν την θέλει πλέον στη ζωή του.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης μαθαίνει ότι είναι πολλά τα πρόσωπα που γνώριζαν αυτό το μυστικό και προσπαθεί να ανακαλύψει ποιοι ξέρουν την αλήθεια και την κρατούσαν κρυφή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *