Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Νεκρή η Ντέπυ

Η κατάσταση της Ντέπυς χειροτερεύει στην σειρά, ο Παράδεισος των Κυριών, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται και πάλι στη ζωή του Ντίνου. Του λέει ότι τώρα που πήρε τον Παράδεισο θα διεκδικήσει εκείνη το μερίδιο του Αριστείδη και φυσικά μία θέση εδώ.

To τέλος της Ντέπυς στον Παράδεισο των Κυριών

Ο Ντίνος γίνεται έξαλλος. Ωστόσο η Ντέπυ ανοίγει και ένα ακόμα μέτωπο. Αυτή τη φορά πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και βρίσκει την Όλγα στην οποία λέει ότι είναι η ερωμένη του άντρα της! Της λέει ότι ο Αποστόλης είχε πει ότι θα χωρίσει για να είναι μαζί και της έταζε τον ουρανό με τ’ άστρα και τώρα εξαφανίστηκε!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του θα γονατίσει τον Λυκούργο

Στο μεταξύ η Ντέπυ αρχίζει να στριμώχνει και τον Αγη, από τον οποίο ζητάει πίσω τα χρήματα που είχε ξοδέψει όσο καιρό ήταν μαζί και που του κάλυπτε όλες τις ανάγκες καθώς ο ίδιος ήταν άφραγκος. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος που την «έχει στην μπούκα», ζητάει από τον δικηγόρο του να βρει έναν τρόπο για να την πετάξουν έξω από την επιχείρηση, ενώ δράση αναλαμβάνει και η Βικτώρια, η οποία πηγαίνει στο σπίτι της τη βρίσκει και της λέει με αυστηρό τρόπο πόσα θέλει για να εξαφανιστεί από τη ζωή τους!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέο τεστ DNA για Σωκράτη και Αγγελική

Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Νεκρή η Ντέπυ
Μετά απ΄ όλα αυτά η Ντέπυ αρχίζει να χειροτερεύει και ξαφνικά εξαφανίζεται, στην σειρά, ο Παράδεισος των Κυριών. Ενώ όλοι την ψάχνουν, ο καθένας για τον δικό του λόγο, εκείνη δεν βρίσκεται πουθενά, μέχρι που ανακαλύπτουν το πτώμα της στο σαλόνι του σπιτιού της. Η αστυνομία αναλαμβάνει να βρει τι συμβαίνει και προσανατολίζεται σε φόνο!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *