Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης σκότωσε τον Γιωργίκη

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης σκότωσε τον Γιωργίκη

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Γρηγόρης σκότωσε τον Γιωργίκη.

 

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα αποκαλυφθεί ποιος μαχαίρωσε τον Γιωργίκη στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με το daddy – cool, όταν όλοι έλειπαν από το αρχοντικό του Προβιού και σε αυτό βρισκόταν μόνο η Ιουλία και η μικρή της κόρη, έκανε την επίσκεψη που δεν περίμενε κανείς ο Γρηγόρης.

Ο Γρηγόρης καθώς παρακολουθούσε το σπίτι του Προβιού για να πάει να δει το παιδί του και την Ιουλία περίμενε ώρες ολόκληρες μέχρι να φύγουν όλοι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Επιστρέφει» ο Αλέξης – Ράκος η Μαργαρίτα

Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα, η Ιουλία ανοίγει και παγώνει μόλις αντικρίζει τον Γρηγόρη. Του λέει να φύγει αμέσως για να μην γίνει καμία φασαρία, εκείνος όμως αρνείται και εισβάλει για να δει το παιδί του.

Καθώς ο Γρηγόρης περνά ώρα με την κόρη και η Ιουλία το χαίρεται κατα βάθος ξαφνικά επιστρέφει ο Γιωργίκης στο σπίτι και βλέπει τον Γρηγόρη με την Ιουλία και το παιδί.

Ρωτάει αμέσως τι συμβαίνει με αγριεμένο ύφος και ο Γρηγόρης του απαντάει ήρθα να δω το παιδί μου εκείνη την στιγμή ο Γιωργίκης επιτίθεται στον Γρηγόρη και πάνω στην πάλη ο Γρηγόρης αρπάζει ένα μαχαίρι και το καρφώνει στη κοιλία.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα – Σοκ: Νεκρή η Δαμιανή – Αυτό είναι το τέλος της

Η Ιουλία πέφτει πάνω για να τους χωρίσει και καταλαβαίνει πως ο Γρηγόρης σκότωσε τον Γιωργίκη και του λέει να φύγει μαζί με το παιδί λέγοντας πως θα πει ότι το έκανε η ίδια.

Μέχρι να το δείξει όμως στην τηλεόραση θα έχουν ήδη προηγηθεί αρκετά σκηνικά όπου δεν μπορούμε να σας τα αποκαλύψουμε ακόμα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *