Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 47 , 48 , 49 , 50

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 47 , 48 , 49 , 50 Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων47 , 48 , 49 , 50 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέα δραμεντί της ΕΡΤ1!

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 47 στις 6/12/2021
επεισόδιο 47

Ο Λουδοβίκος πιέζει τη Σούλα να μάθει με ποιον ήταν στο ξενοδοχείο και τρώει άκυρο. Ο Πιπερόπουλος με τον Παντελή ετοιμάζουν να καλωδιώσουν τον Μάνο για να αποδείξουν ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Ο Φεγκούδης προτείνει στη Σούλα να βρεθούν μετά το μίτινγκ που έχει με τους γιους του. Η Μάρω επιμένει ότι η αστυνομία προσπάθησε να πάρει κρυφά τα αποτυπώματα του Χρύσανθου, την ίδια στιγμή που η Πελαγία συλλαμβάνεται με τα «λείψανα» των οσίων που πήρε απ’ την εκκλησία. Θα καταφέρει η Μαριτίνα να κρυφακούσει τη συζήτηση του Μάνου με την Τόνια; Η Μάρω θα σταθεί τυχερή να πάρει απ’ τη Διώνη το περιδέραιο;

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 48 στις 7/12/2021
επεισόδιο 48

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Ανδρέα

Τα νέα σχέδια του Πιπερόπουλου αναγκάζουν τον Παντελή να προσεγγίσει τη Ντάντω. Η Μάρω προσπαθεί να σώσει το γιο της και είναι αποφασισμένη για όλα. Η Πελαγία βρίσκεται στο Τμήμα, όσο η Σούλα συνεχίζει τις επαφές της με τον Φεγκούδη, και ο Πάρης αδυνατεί να τη βοηθήσει εξαιτίας της Τραβιάτας. Οι υποψίες της Διώνης την ωθούν σε δραστικές λύσεις. Ο Μάνος ετοιμάζεται να διαλύσει τον γάμο του με τη Μαριτίνα και να ακολουθήσει πραγματικά την καρδιά του.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 49 στις 9/12/2021
επεισόδιο 49

Ο Παντελής βάζει μπροστά το σχέδιο του για να κερδίσει την εύνοια της Ντάντως, ενώ η Διώνη αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Φεγκούδης την απατά. Η έξοδος της Σούλας και του Φεγκούδη στην ταβέρνα του Τσάκαλου δεν πηγαίνει όπως την είχαν προγραμματίσει και η Μαριτίνα προσπαθεί να διαχειριστεί το διάλειμμα στη σχέση της με τον Μάνο με τον Πιπερόπουλο να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Τέλος, η Τόνια έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τα συναισθήματα του Μάνου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πιάνονται στα χέρια Μανώλης – Νικηφόρος

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 50 στις 9/12/2021
επεισόδιο 50

Ο Φεγκούδης προτείνει στη Σούλα να συνεχίσουν να συναντιούνται, αλλά εκείνη έχει αμφιβολίες. Ο Μάνος αποκαλύπτει στην Τόνια ότι τη σκέφτεται συνέχεια, αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση. Λίγο μετά, η Μαριτίνα καταφθάνει στο σπίτι του Φεγκούδη και τσακώνεται με τον Μάνο. Ο Χρύσανθος δείχνει στη Μάρω το απειλητικό σημείωμα που άφησε ο κλειδαράς και ταράζεται.

Δείτε επίσης : Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46
Η Τραβιάτα λέει στον Πάρη ότι υποψιάζεται πως είναι έγκυος κι αυτός πανικοβάλλεται. Η Ντάντω επιστρέφοντας στο σπίτι του Φεγκούδη αντιλαμβάνεται ότι λείπει από την βαλίτσα της ένα πολύ σημαντικό γράμμα, ενώ λίγο μετά ο Παντελής κι ο Πιπερόπουλος το εντοπίζουν και μένουν ενεοί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *