Έρωτας Φυγάς: Η ζωή της Μαργέτας σε μεγάλο κίνδυνο

 

Έρωτας Φυγάς: Η ζωή της Μαργέτας σε μεγάλο κίνδυνο

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως Η ζωή της Μαργέτας σε μεγάλο κίνδυνο.

 

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στον Έρωτα Φυγά με την Μαργέτα να θέλει να βοηθήσει την Αλεξάνδρα, αλλά παράλληλα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα.

Η Αλεξάνδρα κινδυνεύει να μπει στην φυλακή. Ο Μάρκος και ο Ιάσονας συμμαχούν για πρώτη φορά, με αφορμή το καλό της Αλεξάνδρας και έχοντας στο πλευρό τους, την βοήθεια της Νάντιας.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Μπαίνει για πολύ καιρό στην φυλακή άδικα

Παράλληλα, η Μαργέτα από την Κηφισιά, μαθαίνει τα νεότερα για την Αλεξάνδρα και βρίσκεται σε αδιέξοδο. Βιώνει ένα δίλημμα.

Θέλει να βοηθήσει την Αλεξάνδρα οπωσδήποτε γιατί την βλέπει σαν κόρη της, αλλά δεν θέλει ακόμη να εμφανιστεί και να καταλάβουν όλοι ότι ζει.

Παράλληλα, ο Στέφανος παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στην Μεσσήνη γιατί ανησυχεί για την σωματική ακεραιότητα του Φάνη και του Μάρκου, μετά την επίθεση που δέχτηκαν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πότε είναι η μεγάλη πρεμιέρα του νέου κύκλου

Τι θα κάνει άραγε η Μαργέτα; Μήπως όντως ήρθε η ώρα να εμφανιστεί μπροστά σε όλους γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να βοηθήσει την Αλεξάνδρα;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *