Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική καρφώνει την Αριάδνη στον Στάθη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική καρφώνει την Αριάδνη στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική καρφώνει την Αριάδνη στον Στάθη.

 

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Η Αριάδνη καταφέρνει να βγάλει εκτός εαυτού τον Στάθη, με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να έχουν ένα έντονο καυγά, στην σειρά Η γη της ελιάς.

Μόλις η σχέση της με τον Χρήστο γίνεται γνωστή, ο Στάθης τρελαίνεται και δείχνει το σκληρό του πρόσωπο απέναντί της. Εκείνη, όχι μόνο επιμένει στην επιλογή της, αλλά μάλιστα ανακοινώνει πως θα φύγει από το σπίτι!

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Γιώτα σκοτώνει την Αλεξάνδρα στη φυλακή;

Μια μέρα, η Βασιλική, κάνοντας τη βόλτα της στο δρόμο, βλέπει την Αριάδνη να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο. Αμέσως απορεί με την αδελφή της και σπεύδει στον πατέρα της τον Στάθη, για να τον ρωτήσει. Ο Στάθης, όμως, δε μπορεί να πει λέξη..

Στο μεταξύ, Στάθης και Λυκούργος έχουν αρπαχτεί και έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες. Έξαλλος, ο Στάθης τρέχει στον Λυκούργο, προκειμένου να βρουν μαζί μια λύση για το κακό που τους βρήκε, στην γη της ελιάς.

Ο Λυκούργος τον ενημερώνει πως γνωρίζει για τον παράνομο δεσμό και πως δε μπορεί να το διαχειριστεί… Ο ανιψιός του δεν ακούει κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: O Αστέρης τελειώνει τον Μαθιό

Ο Στάθης γίνεται έξαλλος! Δε πιστεύει σε όσα ακούει. Πώς είναι δυνατόν, ο καλός του φίλος να γνωρίζει κάτι τόσο σημαντικό και επικίνδυνο και να μη του το αποκαλύπτει, για να σώσουν την κατάσταση;

Η παράνομη σχέση της Αριάδνης και του Χρήστου δε θα αργήσει να σκάσει σαν βόμβα στην γη της ελιάς. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις και για πόσο ακόμη η Αριάδνη θα επιμένει σε έναν έρωτα, δίχως μέλλον;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *