Η Μάγισσα: Κόβονται επεισόδια στην σειρά

 

Η Μάγισσα: Κόβονται επεισόδια στην σειρά

Η Μάγισσα: Κόβονται επεισόδια στην σειρά

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δυσάρεστες καθώς θα δούμε πως κόβονται επεισόδια στην σειρά.

Εξελίξεις που θα δυσαρεστήσουν τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 που είναι φανατικοί της σειράς «Η Μάγισσα». Μάλιστα οι αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί από το κανάλι του Αμαρουσίου θα εφαρμοστούν άμεσα τις επόμενες εβδομάδες.

Καθώς ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει από καιρό να δημιουργήσει «χώρο» στην prime time για τις σειρές του ΑΝΤ1+ οι οποίες προορίζονταν και για τη συμβατική συχνότητα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καυτή συνάντηση για Ευτυχία – Κουράκο στο σπίτι της

Μια από αυτές τις σειρές είναι οι επιτυχημένες Ψυχοκόρες που ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στην συνδρομητική πλατφόρμα. Όπως είναι γνωστό τα γυρίσματα της Μάγισσας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Μάλιστα οι πρωταγωνιστές ο ένας μετά τον άλλο δημοσιεύουν τα wrap τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Τα επεισόδια ήταν αρχικά προγραμματισμένα να τελειώσουν λίγο πριν από το Πάσχα.

Ενώ οι Ψυχοκόρες θα έμπαιναν σε προβολή στις 21:00 από το τέλος του Απριλίου, μετά το τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας. Σύμφωνα με το ieidiseis, ο ΑΝΤ1 άλλαξε το αρχικό πλάνο προβολών.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ηθοποιός έκπληξη έκλεισε στη νέα σειρά του Mega

Έτσι η Μάγισσα από τις αρχές Μαρτίου θα χάσει ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Συγκεκριμένα θα μεταδίδεται 2 φορές την εβδομάδα, δηλαδή Δευτέρα και Τρίτη.

Ενώ οι Ψυχοκόρες θα ακολουθούν κάθε Τετάρτη στις 21:00. Επίσης δεν αποκλείεται να δοθεί μια ακόμη ημέρα προβολής. Με τον τρόπο αυτό η Μάγισσα θα προβάλλει το τελευταίο της επεισόδιο στα τέλη Μαΐου, λίγο πριν την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *