Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος : 8, 9, 10, 11, 12

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος : 8, 9, 10, 11, 12Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος 8,9, 10, 11, 12 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος 8, 9, 10, 11, 12

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 8 – 9 στις 1/10/2023
Επεισόδιο 8- 9
Κυριακή
Η Μαρίνα κρυφακούει τον Μάνο στο τηλέφωνο να λέει στον Αποστόλη πως της είπε τη μισή αλήθεια.Ο Λυκούργος δέχεται για δεύτερη φορά
απειλητικό τηλεφώνημα από τον άγνωστο. Η Μαρία συνεχίζει να φιλοξενεί τους χαρτοπαίκτες στο σπίτι της και να παίζουν χαρτιά. Η Βασιλική από την άλλη έχει ακόμη μια φορά παράξενα όνειρα.

Αυτή τη φορά χωρίζει με τον Φίλιππο και ξυπνάει λαχανιασμένη και ιδρωμένη. Η Μαρίνα ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα στην Άννα και μαθαίνει πως η Λίτσα δουλεύει εδώ και 3 μήνες στο ελαιοτριβείο και φλερτάρει έντονα τον Μάνο!Η Ελένη Κατσιάκου, η πρώην γυναίκα του Πανάγου, επιβεβαιώνει το άλλοθι του..

Ο Φίλιππος έρχεται με άδεια και μαθαίνει για τη μεγάλη καταστροφή. Η Φιλιώ θέλει να γυρίσει ξανά στο ίδρυμα και η Αθηνά ανησυχεί. Ένας
δικαστικός επιμελητής παραδίδει στην Αντωνία εξώδικο για να υπογράψει την λύση του συμφώνου συμβίωσης!

 

Η Μαρίνα πηγαίνει στο ελαιοτριβείο, βρίσκει την Λίτσα και την παρουσιάζει μπροστά στον Μάνο. Η Μαρίνα έξαλλη φτάνει στο σπίτι, ενώ ο Μάνος τρέχει πίσω της και μάταια προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει.

Παίρνει ένα σακ βουαγιάζ και αρχίζει να μαζεύει τα ρούχα της.
Αργά το βράδυ, ο Δημοσθένης είναι με την Ξένια και αφού κάνουν έρωτα εκείνος της δίνει 500 ευρώ και φεύγει ψυχρός. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη είναι σε μια απόμερη παραλία και κάνουν έρωτα, ενώ η Βασιλική βλέπει έναν εφιάλτη και πετάγεται έντρομη.

Την επόμενη μέρα, η ατμόσφαιρα στο σπίτι των Βρεττάκων είναι βαριά, με τον Μάνο να ζητά πάλι συγνώμη από την Μαρίνα και να σκεφτεί την
Αγγελική.

Την ίδια ώρα, στο αστυνομικό τμήμα ο Κουράκος δίνει εντολές στην Δήμητρα, τον Στράτο και το Βαγιάκο για το πως θα προχωρήσουν οι
έρευνες για την εξιχνίαση του φόνου της Ευαγγελίας Δούσκα, ενώ ο Δημοσθένης πηγαίνει στο γυμναστήριο του Ορέστη και τον καλεί στο σπίτι του για φαγητό.

Λίγο αργότερα, ο Μάνος πηγαίνει στο ανθοπωλείο για να ζητήσει και πάλι συγνώμη από την Μαρίνα κι εκείνη τον κοιτάζει προβληματισμένη. Στο
μεταξύ η Μαργαρίτα ζητάει από τον Λυκούργο να βοηθήσει τον Χρήστο Λαμπράκου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Η Αθηνά Μεταφέρει Την Μισή Της Περιουσία Στην Μυρτάλη

Ο Φίλιππος και η Βασιλική πηγαίνουν για ψώνια και ο Σωτήρης παρακολουθεί κάθε τους κίνηση. Την ίδια ώρα, η Ασπασία επισκέπτεται την Χάιδω για της πει ότι ο Δημοσθένης πλέον ξέρει ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του.

Ο Λυκούργος πηγαίνει στο γραφείο του Κουράκου για να του δώσει μια νέα πληροφορία για την γυναίκα που δολοφονήθηκε. Ο Φίλιππος οδηγεί σε έναν επαρχιακό δρόμο και ο Σωτήρης τον ακολουθεί με μια μηχανή.

Προσπερνάει το αμάξι του Φίλιππου και λίγο πιο κάτω σταματά και κρύβεται μέσα στους θάμνους. Βγάζει το όπλο του, ρυθμίζει το στόχαστρο και μόλις εμφανίζεται το αυτοκίνητο του Φίλιππου πατάει την σκανδάλη…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 10 στις 2/10/2023
Επεισόδιο 10
Δευτέρα
Ο Σωτήρης μετά τον πυροβολισμό ανεβαίνει στη μηχανή του, φοράει το κράνος και φεύγει. Πηγαίνει σε μια αποθήκη, όπου κρύβει την καραμπίνα, ενώ ο Φίλιππος τηλεφωνεί αμέσως στον Στάθη, ζητώντας του να βρεθούν
κάπου μόνοι τους. Την ίδια ώρα, ο Μάνος προσπαθεί να μιλήσει στην Μαρίνα.

Ο Δημοσθένης και η Ειρήνη επιστρέφουν από τα ψώνια και η Ασπασία βλέποντας πόσες σακούλες έχει η κόρης της στα χέρια της εκφράζει τις αντιρρήσεις της. Ο Φίλιππος φτάνει τρομοκρατημένος στο σπίτι του Στάθη και του εξηγεί τι έχει συμβεί.

Φτάνοντας στο αστυνομικό τμήμα εξηγούν τι έχει συμβεί και ο Κουράκος δεν αργεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό. Αργότερα, ο Φίλιππος χαιρετά την Βασιλική και την Χάιδω και επιστρέφει στο στρατόπεδο, ενώ ο Μιλτιάδης ζητάει από τον Σωτήρη να αλλάξει μυαλά.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαρίνα φτάνει αλαφιασμένη στο ιατρείο του γυναικολόγου της:

«Δεν ακούω το μωρό..»,Ο Μάνος γεμάτος αγωνία και ανησυχία από το τηλεφώνημα του γιατρού φτάνει στο ιατρείο και αμέσως
ρωτά να μάθει τι έχει συμβεί: «Λυπάμαι πολύ… Το μωρό είναι νεκρό!»

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 11 στις 3/10/2023
Επεισόδιο 11
Τρίτη
Ο Μάνος, ράκος, στον διάδρομο του νοσοκομείου, ξεσπά σε κλάματα και τηλεφωνεί στην Ιουλία. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος ζητάει να του πάνε στο τμήμα τον Παναγιώτη Λυκογιάννη και την πρώην σύζυγο του Ελένη Κατσιάκου, τονίζοντας να τους βάλουν σε διαφορετικά γραφεία.

Λίγη ώρα αργότερα, καθώς η Μαρίνα συνέρχεται από την νάρκωση, ο Μάνος καλείται να της πει την αλήθεια. Πίσω στο αστυνομικό τμήμα ο Κουράκος στριμώχνει την Ελένη για να φτάσει στην αλήθεια

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα δίνει την χαριστική βολή στον Καραπάνο

 

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ιουλία καταφέρνει επιτέλους να βρει τον Ισίδωρο στο τηλέφωνο και τον ενημερώνει για την τραγωδία στην οικογένεια τους. Την επόμενη μέρα, ο Κουράκος πιέζει και πάλι την Ελένη κι εκείνη ομολογεί το έγκλημα που διέπραξε.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος φτάνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί κι εκείνος με την σειρά του να δώσει δύναμη στην Μαρίνα, η οποία αρχίζει να κατηγορεί τον εαυτό της για ότι συνέβη.

Πίσω στον ελαιώνα, ο Σωτήρης πλησιάζει τον Μιλτιάδη για να σχεδιάσουν την εξόντωση των Στεφανέων, αλλά εκείνος του κόβει την φόρα. Στο σπίτι των Βρεττάκων ο Ισίδωρος αναλαμβάνει τον πιο δύσκολο ρόλο: να πει στην μικρή Αγγελική ότι το μωράκι τους δεν τα κατάφερε.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 12 στις 4/10/2023
Επεισόδιο 12
Τετάρτη
Η Μαρίνα βυθισμένη στη θλίψη θυμάται τις όμορφες στιγμές όταν ψώνιζαν με τον Μάνο για το μωρό που περίμεναν με τόση λαχτάρα. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης πηγαίνει εκνευρισμένος να συναντήσει τον Σωτήρη.
Κουβέντα στη κουβέντα ο Μιλτιάδης ορμάει και τον αρπάζει…

Τα τραγικά νέα για την Μαρίνα κάνουν τον γύρο της Αρεόπολης και όλοι σπεύδουν να συμπαρασταθούν σε εκείνη και την οικογένεια της. Και τα νέα, όμως, του Δημοσθένη, για την έξοδο του στην ταβέρνα του Χρήστου,
με την νεαρή κοπέλα, γίνονται σύντομα γνωστά.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι για να πάρει κάποια ρούχα για την Μαρίνα και αναλαμβάνει να μιλήσει στην μικρή Αγγελική που κλαίει απαρηγόρητη για το αδερφάκι της που πέθανε. Το βράδυ, η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη και του μιλάει ειλικρινά και ο Ορέστης της προτείνει να μην το συζητήσουν ποτέ ξανά γι’ αυτό το θέμα…

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα ανακαλύπτει γυμνές φωτογραφίες μιας γυναίκας στο κινητό του Μάνου

Πίσω στο νοσοκομείο, ο Μάνος παλεύει να δώσει δύναμη στην Μαρίνα, αλλά εκείνη δεν είναι σε θέση να ακούσει. Την επόμενη ημέρα, η Μαρίνα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι. Κλείνεται στο δωμάτιο της και αρνείται ακόμα και να φάει.

Ο Λυκούργος βρίσκει μια καραμπίνα στο αυτοκίνητο της Χάιδως και μένει άναυδος. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πότης κάνει την μεγαλύτερη έκπληξη στην Άννα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *