Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης κάνει το απρόβλεπτο

 

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης κάνει το απρόβλεπτο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Γιωργίκης κάνει το απρόβλεπτο.

 

Το ενδιαφέρον στην αγαπημένη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» αυξάνεται ακόμα περισσότερο, και η προσοχή όλων στρέφεται προς τη Δέσπω (Ιζαμπέλα Φούλοπ).

Από την πρώτη στιγμή που η Δέσπω μπαίνει στο σπίτι του Προβιού ως υπηρέτρια, επιδιώκει να είναι κοντά στο αφεντικό της και να τραβήξει την προσοχή του. Η Δέσπω έχει πονηριά και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον της.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: επόμενα επεισόδια 52-53-54-55-56

Μάλιστα την έχουμε δει να δηλώνει στην αδερφή της ότι είναι γεννημένη για μεγάλη ζωή.

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, θα την δούμε να προκαλεί τον Γιωργίκη με τον τρόπο και τη γοητεία της, ενώ εκείνος εκφράζει ενδιαφέρον και προσπαθεί να κινηθεί προσεκτικά χωρίς να καταλάβει κάτι η νόμιμη σύζυγός του, η Ιουλία.

Ο Γιωργίκης βρίσκει τρόπο να δείξει τον θαυμασμό του στην υπηρέτρια, η οποία ανταποκρίνεται και τελικά πέφτει στην αγκαλιά του. Έτσι, Ο Γιωργίκης βρίσκεται να έχει στο ίδιο σπίτι τη σύζυγο του και την ερωμένη του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Έτσι θα επιστρέψει ο Τάσος Νούσιας στη σειρά

Η Ιουλία αντιλαμβάνεται την ερωτική σχέση μεταξύ του άντρα της και της υπηρέτριας τους, αλλά επιλέγει να μην δείξει τίποτα, καθώς αυτή η εξέλιξη εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *