Σασμός: Παπα-Μιχάλης, ένοχος κι αυτός για τον Στεφανή

 

Σασμός: Παπα-Μιχάλης, ένοχος κι αυτός για τον Στεφανή

Σασμός: Θρύψαλα γίνεται η καρδιά του παπά από την εξομολόγηση του Μανώλη, ο οποίος του αποκαλύπτει ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή. Καταρρέει από το βάρος της αλήθειας, αλλά αρνείται πεισματικά να δει γιατρό. Καταφεύγει, τελικά, σε μοναστήρι ζητώντας τη βοήθεια του Θεού. Θα παραβεί το απόρρητο της εξομολόγησης ή θα καλύψει ένα φονιά; Τι τον ώθησε στα όριά του;Σασμός: Παπα-Μιχάλης, ένοχος κι αυτός για τον Στεφανή 

ΣΑΣΜΟΣ

Σασμός: Ο παπα-Μιχάλης ένοχος στη συγκάληψη

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Μαθιός και ζητά από τη Βασιλική να παντρευτούν εδώ και τώρα. Η Καλλιόπη χαίρεται που, επιτέλους, θα παντρέψει το γιο της, αλλά μνήμες από το δικό της γάμο με το λατρεμένο της Βασίλη της προκαλούν πόνο. Έρχεται, όμως, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη και η «καπετάνισσα» αγριεύει, με την Αργυρώ να δέχεται τα πυρά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για το φάκελο που άφησε πίσω του, πριν δολοφονηθεί, ο πελάτης του, ωστόσο, αρνείται να τον παραδώσει. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

Σασμός: Ο Σταύρος διεκδικεί το παιδί στα δικαστήρια

Οι ετοιμασίες για το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωρούν κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο, καλώντας τον να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος, στο μεταξύ, ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, ενώ η σχέση του με την Αργυρώ πάει από το κακό στο χειρότερο.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 41, 42, 43, 44

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί, ενώ ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανώλη, ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια.

Σασμός Spoiler: Η Νάντια είναι κόρη του Στεφανή

Η κατάρρευση του παπα-Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του, όμως, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού. Η συνάντηση του Μανώλη με τον παπα-Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής….

 

πηγή

Έρωτας Φυγάς: Μαργέτα και Ιάσονας κλειδώνουν την Αλεξάνδρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *