Σασμός: Η Καλλιόπη επεμβαίνει στη σχέση Βασιλικής – Αργυρώς

 

Σασμός: Η Καλλιόπη επεμβαίνει στη σχέση Βασιλικής – Αργυρώς

Σασμός: Η Καλλιόπη επεμβαίνει στη σχέση Βασιλικής – Αργυρώς

 

Η Καλλιόπη όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Σασμός», θα επέμβει στη σχέση της Βασιλικής και της Αργυρώς με θετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά.

Καταφέρνει να συμφιλιώνει τις νύφες της

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις η στενή σχέση που είχαν η Αργυρώ και η Βασιλική διαλύθηκε και οι εντάσεις ανάμεσα τους συνεχίζονται με αποτέλεσμα να έχουν απομακρυνθεί.

Μάλιστα τόσο ο Αστέρης όσο και ο Μαθιός από τη μεριά του ο καθένας κάνει προσπάθειες για να μετριάσουν τις αντιπαραθέσεις τους και να τις φέρουν κοντά δίχως όμως αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: H Αλεξάνδρα φυλακή, η Αλίκη τροχαίο με τραγική κατάληξη!

Η Καλλιόπη αναλαμβάνει και αυτή όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός», να ηρεμήσει την κατάσταση και προτρέπει την Αργυρώ να ξεπεράσει όσα τις χωρίζουν.

Πραγματικά η Αργυρώ αφού τα βάζει κάτω και τα σκέπτεται ξανά και έχοντας στο μυαλό της όσα της είπε η καπετάνισσα, καταλαβαίνει ότι και εκείνη αλλά και η Βασιλική βιώνουν ως αποτέλεσμα της βεντέτας, τον ίδιο πόνο από τον χαμό αγαπημένων τους προσώπων.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα εντοπίζει την κόρη της αιμόφυρτη στο χώμα

Έτσι όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια η Βασιλική και η Αργυρώ κάνουν μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω όσα τις χωρίζουν.

Η μια αγκαλιάζει την άλλη και μαζί πλέον είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τυχόν δυσκολίες που θα έρθουν στη ζωή τους. Από εδώ και πέρα είναι μαζί σε όλα. Στα καλά και στα άσχημα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *