Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται ακραίος καυγάς μεταξύ των…

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται ακραίος καυγάς μεταξύ των…

 

Έρχεται ακραίος καυγάς, στα επόμενα επεισόδια.

Δύο φίλοι θα μαλώσουν πολύ άσχημα και θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, πληγώνοντας σημαντικά ο ένας τον άλλον. Τι θα συμβεί και ποιοι θα πιαστούν οριακά στα χέρια;Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται ακραίος καυγάς μεταξύ των…

Δυστυχώς, στη μέση θα βρεθεί ξανά η Αριάδνη. Ο Στάθης, όσο κι αν η Ιουλία τον παρακαλά να συνετιστεί, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, να παρακολουθήσει την κόρη του! Και τότε είναι που την… πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο!

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Τι θα συμβεί στο εμπορικό μετά τον θάνατο του Αριστείδη;

Έξαλλος, ο Στάθης τρέχει στον Λυκούργο, προκειμένου να βρουν μαζί μια λύση για το κακό που τους βρήκε, στην γη της ελιάς. Ο Λυκούργος τον ενημερώνει πως γνωρίζει για τον παράνομο δεσμό και πως δε μπορεί να το διαχειριστεί… Ο ανιψιός του δεν ακούει κανέναν.

Ο Στάθης γίνεται έξαλλος! Δε πιστεύει σε όσα ακούει. Πώς είναι δυνατόν, ο καλός του φίλος να γνωρίζει κάτι τόσο σημαντικό και επικίνδυνο και να μη του το αποκαλύπτει, για να σώσουν την κατάσταση;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Στέλλα μεθάει και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Αστέρη

Η φιλία αυτή διχάζεται.

Ο Στάθης και ο Λυκούργος ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, στην γη της ελιάς. Τα βλέμματα όλων στρέφονται γύρω από την Αριάδνη και τον Χρήστο. Η παράνομη αυτή σχέση αναμένεται να σκάσει σαν κεραυνός σε όλη τη Μάνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *