Η Γη της Ελιάς: Είναι η Χάιδω η πιο τραγική ηρωίδα της σειράς;

 

Η Γη της Ελιάς: Είναι η Χάιδω η πιο τραγική ηρωίδα της σειράς;

Η Γη της Ελιάς: Είναι η Χάιδω η πιο τραγική ηρωίδα της σειράς;

 

Tο τέλος του Φίλιππου στην σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, θα είναι δυστυχώς τραγικό, με την Χαίδω να θάβει δεύτερο παιδί και να μετατρέπεται σε μια χαροκαμένη μάνα, μια τραγική φιγούρα, και την Βασιλική βέβαια να μένει χήρα. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

Ο Φίλιππος αρχίζει να φέρεται περίεργα γεγονός που παρατηρούν τόσο η Μαργαρίτα όσο και η Βασιλική και σύμφωνα με το youweekly.gr και το TV24, η Μαργαρίτα τον ρωτάει:

«Τι σου συμβαίνει αγόρι μου; Δε σε βλέπω και τόσο καλά. Φως φανάρι ότι κάτι έχεις. Θέλεις να μου πεις;» αλλά ο Φίλιππος δεν της αποκαλύπτει τίποτα από όσα τον βασανίζουν. «Τίποτα, κυρία Μαργαρίτα απλά σήμερα δεν έχω και πολύ όρεξη» της απαντάει.

Διαβάστε Επίσης  Σκαραβαίος: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ που κόβει την ανάσα

Όμως, το ίδιο γίνεται και με την Βασιλική στο σπίτι η οποία τον ρωτάει τι του συμβαίνει αλλά δεν καταφέρνει να της μιλήσει. Ωστόσο, αυτό που βασανίζει τον Φίλιππο είναι μερικές σκέψεις για τη ζωή του.

Πιστεύει ότι έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και ότι τώρα που έχουν φτιάξει τα πράγματα έχει τελειώσει και με το στρατιωτικό θα μπορούσε να γυρίσει στην Αθήνα και να συνεχίσει με τις σπουδές του, που τις άφησε στη μέση.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Φίλιππος θα τα εξομολογηθεί στην Χάιδω αλλά και στην Βασιλική.

«Δε λέω, πρέπει να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου κάποια στιγμή αλλά βρε Φίλιππε μόλις γύρισες από τον στρατό, περάσαμε τόσο δύσκολα, πάλι τα ίδια;

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης αθωώνεται

Πάλι θα μ’ αφήσεις μόνη μου;» του λέει η Βασιλική, η οποία αρχίζει να μην έχει καλή διαίσθηση, μιας και συνεχώς βλέπει εφιάλτες, οι οποίοι δυστυχώς θα αποδειχτούν όντως προφητικοί, καθώς ο Φίλιππος θα πεθάνει.

Ειδικότερα, ο κύκλος που άνοιξε με την δολοφονία της αδερφής του της Στέλλας δεν έχει κλείσει κι αυτό θα το δούμε με τη δική της Χάιδως.

Ο φόνος του Φίλιππου είναι ο μόνος τρόπος για να κλείσει ο γδικιωμός, με αποτέλεσμα η Χάιδω να θάψει και δεύτερο παιδί στην Γη της Ελιάς… Με τον θάνατό του, όλα αλλάζουν και η μητέρα του θα είναι πια μια ζωντανή νεκρή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *