Έρωτας Φυγάς: Μπροστά στο φόβο της, τον πυροβολεί…

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου η αγαπημένη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, ρίχνει προσωρινά αυλαία και ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθατές από Σεπτέμβρη, με τα γυρίσματα του δεύτερου μάλιστα κύκλου να ξεκινούν σε λίγο καιρό.

Η πρώτη σεζόν κλείνει καταιγιστικά, μιας και όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή, ο Ιάσονας θα δώσει τα χέρια με τον Μάρκο, βάζοντας έτσι τις διαφορές τους στην άκρη. Ωστόσο, το καλό αυτό κλίμα δε θα κρατήσει για πολύ, καθώς η Ευγενία στέλνει στον πρώτο τις φωτογραφίες που δείχνουν τους συζύγους τους σε τρυφερές στιγμές, με αποτέλεσμα να τιξάνει τις δύο οικογένειες στον αέρα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Τον κλαίνε για νεκρό, αλλά αυτός…

Ο Ιάσονας, συγεκριμένα αλλά και η μητέρα του, βλέπουν τα πειστήρια της ερωτικής σχέσης Μάρκου και Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά και οι φωτογραφίες αυτές δεν σηκώνουν καμία αμφισβήτηση.

Έτσι, ο Ιάσονας, σε έξαλλη φυσικά κατάσταση, αρπάζει το όπλο του, βρίσκει την Αλεξάνδρα, την βάζει με το ζόρι στο αυτοκίνητο και φεύγουν σε άγνωστη κατεύθυνση. Δεν μπορεί να την σκοτώσει, αλλά δεν διστάζει να την κλειδώσει έξω από το αρχοντικό.

Διαβάστε Επίσης  ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Εκείνη, όμως, μπροστά στον φόβο να στερηθεί τα παιδιά της, τον πυροβολεί!

Και κάπως έτσι, κλείνει ο πρώτος κύκλος του Έρωτα Φυγά με την Αλεξάνδρα και τον Ιάσονα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *