Η Γη της Ελιάς – Χρυσικού: «Θα γίνει χαμός – Θα γίνει κάτι που…»

 

Η Γη της Ελιάς – Χρυσικού: «Θα γίνει χαμός – Θα γίνει κάτι που…»

Η Γη της Ελιάς – Χρυσικού: «Θα γίνει χαμός – Θα γίνει κάτι που…»

 

Καλεσμένη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 9/2 η Δώρα Χρυσικού και μίλησε για τον καρκίνο, την Γη της Ελιάς και τις κατάρες της Αρετής.

«Είμαι καλά έχω επανέλθει. Αφού είναι η υγεία μου καλά, είμαι και εγώ. Βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον.

Κάθε φορά που επικοινωνεί μία γυναίκα μαζί μου αισθάνομαι πως έκανα πολύ καλά που το μοιράστηκα διότι έχει να κάνει και με τη δική μου αποδοχή της νόσο. Αλλά και γιατί με ένα τρόπο δημιούργησα έναν ’’πρακτικό χάρτη’’ ότι δηλαδή μπορεί να το ακούσει ένας άνθρωπος. Εμένα με αγχώνανε τα πρακτικά ζητήματα, όπως το πού να φτιάξω μία περούκα κ.α.

Όλα αυτά για έναν άνθρωπο που έχει να διαχειριστεί τη νόσο φαίνονται βουνό. Το να δώσεις μικρά πρακτικά tips σε ένα άνθρωπο που κάνει χημειοθεραπείας είναι σημαντικά. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές γυναίκες που πέρασαν από ένα κακό χειρουργείο και χρειάζεται να περάσουν και από άλλο για να το διορθώσουν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας ερωτεύεται πραγματικά την Αντιγόνη!

Η αλήθεια είμαι πως το κυρίαρχο συναίσθημα ήταν ο φόβος. Φοβόμουν ότι θα πεθάνω.

Ήμουν τυχερή γιατί το σώμα μου ανταπεξήλθε. Όσο απομακρύνεσαι από τη νόσο ο φόβος μεταλλάσσετε σε κάτι άλλο, είναι ο φόβος για την υποτροπή. Σκέφτεσαι ‘’θα είμαι καλά;’’.

Αλλά νομίζω πως οι άνθρωποι με τη δική μου ψυχοσύνθεση, που βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, νιώθουν μεγάλη ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως μου δόθηκε μία νέα ευκαιρία. Έμαθα για εμένα πως είμαι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Οι οικείοι μου δεν είχαν αμφιβολία αλλά εγώ επειδή έχω μεγάλες μεταπτώσεις διάθεσης, είχα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Έχω μάθει πως δεν χρειάζεται να είμαι τόσο επικριτική γιατί ο καθένας κουβαλάει έναν δικό του σταυρό.

Πλέον, δίνω στον εαυτό μου το περιθώριο να λέει όχι. Θέλω να ζω ωραία τη ζωή μου και παίρνω χαρά από τα μικρά. Πιστεύω στο καλό πλέον. Η αδικία είναι κάτι που ακόμα δεν μπορώ να την μεταβολίσω», ανέφερε αρχικά.

«Τώρα έχουμε τις κωμικές και τις πιο ανάλαφρες κατάρες.

Είναι ένα κομμάτι που έχει αναλάβει η σεναριακή ομάδα και αλλά έχουμε τις κατάρες. Υπάρχει μεγάλη έμπνευση. Θα γίνει χαμός. Θα κάνει φοβερά πράγματα η Αρετή. Θα γίνει κάτι που ενώ απειλεί πως θα κάνει κάτι θα την πληρώσει αδίκως», είπε η Δώρα Χρυσικού για την Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *