ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7-8

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7-8ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7-8

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7-8. Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7-8

Eπεισόδιο 5ο: «Η Έκτη Εντολή»
Ο νόμος περί μοιχείας φέρνει σε αδιέξοδο τον κυρ Γιάννη και την Τούλα, οι οποίοι αποφασίζουν πως η αγάπη τους είναι πάνω από τους νόμους. Ο Μάκης δεν έχει την ίδια άποψη και μεσολαβεί ο Αντώνης, αλλά και ο Στέλιος με τον Δημήτρη για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Η Λάουρα εξομολογείται την αγάπη της για τον Δημήτρη στον παπα-Θόδωρα , ενώ η Τζούλια ξεσπάει στον Αντώνη και του αποκαλύπτει πράγματα για τη ζωή της, που εκείνος αγνοεί. Ο παπα-Θόδωρας μάταια προσπαθεί να επιβάλει την Έκτη Εντολή στο ποίμνιό του, αφού όλοι στη γειτονιά δείχνουν να έχουν παρασυρθεί στην παραζάλη του έρωτα.

Guests: Αλέξανδρος Βαμβούκος (Ρεσεψιονίστ), Σάββας Γραμματικός (Μάκης), Εύα Ζύγκιρη (Λάουρα), Στάθης Κόικας (Άλκης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Ανθίας Μπαλής (Αστυνομικός), Θανάσης Παπαγεωργίου (Αξιωματικός), Φωτεινή Παπαχριστοπούλου (κ. Σωτηροπούλου), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Άρης Σταύρου (Αστυνομικός)

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Δεν με κρατάει τίποτα πια εδώ, θα έρθω μαζί σας»

 

Eπεισόδιο 6ο: «Έφοδος στον ουρανό»
Η Μαίρη κάνει μια σπουδαία γνωριμία για τη δουλειά της και αναζωπυρώνονται τα όνειρά της για υψηλή μόδα και λαμπερές πασαρέλες. Το καφενείο κλείνει και όλη η γειτονιά μαζεύεται στο μπακάλικο, γεγονός που δίνει στον Δημήτρη μια επιχειρηματική ιδέα.

Ο Άγγελος θέλει να πετάξει και ξεκινάει να κατασκευάζει τα φτερά του κι η Ελπίδα ανακοινώνει στον Άλκη πως την προσέλαβαν σε μια ταινία. Ο Αντώνης επιστρέφει σε μια παλιά αγάπη και η σχέση της Λάουρας με τον Δημήτρη παίρνει μια απροσδόκητη τροπή.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7-8

Eπεισόδιο 7ο: «Waterloo»
Η Μαίρη έχει αναστατωθεί μπροστά στις προοπτικές που της ανοίγει η γνωριμία της με τη Ναντίν κι ο Στέλιος ανυπομονεί να χτιστούν τα διαμερίσματα στο Ζούμπερι. Ο Άγγελος είναι με το πόδι στον γύψο, αλλά αυτό δεν σταματά τον ενθουσιασμό του για την πρώτη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Ενώ όλη η γειτονιά μαζεύεται στο Αντωνοπουλαίικο για «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου», ο Στέλιος δεν εμφανίζεται, καθώς η δουλειά, αλλά και η ζωή του, παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μετά την απώλεια του παιδιού της η Μαρίνα γίνεται μία άλλη

 

 

Eπεισόδιο 8ο: «Το καλοκαίρι εκείνο»
Το καλοκαίρι του 1974 βρίσκει την οικογένεια Αντωνοπούλου στους Γαργαλιάνους, όπου η ανιψιά του Στέλιου, Αγγελική, τους δείχνει τα κατατόπια του χωριού και τους ανοίγει το πατρικό σπίτι της οικογένειας. Εκεί ο Στέλιος ψάχνει, μετά το φιάσκο της κατασκευαστικής, μήπως ο χάρτης που άφησε η μάνα του στη διαθήκη της κρύβει έναν θησαυρό, που θα δώσει λύση στα οικονομικά του αδιέξοδα. Πάνω σε… θησαυρό, όμως, θα πέσει πρώτος ο Άγγελος, ο οποίος βρίσκει στο πρόσωπο της νεαρής Ίνγκριντ, που παραθερίζει στην περιοχή, τη Σουηδέζα των ονείρων του! Όμως, καθώς περιμένει να γιορτάσει μαζί της τα 13α γενέθλιά του, οι σειρήνες του πολέμου σηματοδοτούν την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *