Γη της Ελιάς: Το σκληρό πρόσωπο της Μυρτάλης και η δολοφονία του εισαγγελέα

Η δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επιφυλάσσει εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια (149-151), με το σκληρό πρόσωπο της Μυρτάλης να ξαναβγαίνει στην επιφάνεια, την αντίδραση της Ασπασίας και την απόπειρα δολοφονίας του εισαγγελέα.

Οι εξελίξεις πραγματικά θα μας καθηλώσουν καθώς ο Αλέξης θα σκοτώσει τον εισαγγελέα, η Αντιγόνη θα εγκαταλείψει την Αρεόπολη και θα μετακομίσει στην Αγγλία, ενώ η άφιξη του Ορέστη Αντωνιάδη, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα προκαλέσει αναστάτωση.

 

Η Μυρτάλη δείχνει για μία ακόμη φορά το σκληρό της πρόσωπο στο επεισόδιο 149

Η Ασπασία παρακαλάει την Ειρήνη να γυρίσει σπίτι, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Ο Ισίδωρος συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο λόγω της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε με τη φύτευση του καινούργιου ελαιώνα. Η Μυρτάλη δεν χάνει ευκαιρία και δείχνει για μία ακόμη φορά το σκληρό της πρόσωπο. Η Ασπασία πατάει πόδι στον Δημοσθένη και του ανακοινώνει ότι από εδώ και πέρα θα κάνει εκείνη κουμάντο στο σπίτι, αλλιώς θα πάρουν διαζύγιο. Ο Αλέξης με τη Μυρτάλη βρίσκουν τον ιδανικό χώρο για να ανοίξουν εστιατόριο και αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα σε αυτή την επένδυση. Αργότερα, ο Αλέξης φωτογραφίζει κρυφά το πελατολόγιο του Χρήστου. Ο Δημοσθένης αφήνει την Ειρήνη χωρίς αυτοκίνητο, θέλοντας να της κάνει τη ζωή δύσκολη προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι.

 

Η Ασπασία αντιδρά με απρόβλεπτο τρόπο στο επεισόδιο 150

Η Ιουλία πιέζει τον Στάθη να δουλεύει μόνο στον ελαιώνα του Δημοσθένη για να μην ταλαιπωρείται, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αρετή επιλέγει να ακούσει αυτό που τη συμφέρει από την ψυχολόγο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι αποδέχεται τον Φίλιππο, στήνοντας όμως στο μυαλό της ένα πανούργο σχέδιο. Ο Αλέξης καταφέρνει να φτιάξει έναν εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς να έχει πει στη Μυρτάλη για ποιον τον προορίζει. Η Ειρήνη βάζει όρους στους γονείς της για να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Δημοσθένης δεν το δέχεται άνετα, ενώ η Ασπασία αντιδρά με απρόβλεπτο τρόπο, αφήνοντας άναυδους πατέρα και κόρη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *