Σασμός: Θοδώρα και Γιώργος τα βρίσκουν και γίνονται γονείς

 

Σασμός: Θοδώρα και Γιώργος τα βρίσκουν και γίνονται γονείς

Σασμός: Θοδώρα και Γιώργος τα βρίσκουν και γίνονται γονείς

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, καθώς Γιώργος και Θοδώρα θα είναι ξανά μαζί και λίγο μετά θα υιοθετήσουν και ένα μωρό.

 

Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε, μετά από απόφαση της κοπέλας, ωστόσο βασανίζονται που δεν είναι μαζί και μάλιστα όταν η Θοδώρα βλέπει την Εύα να κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει τον Γιώργο, παίρνει την απόφαση να τον διεκδικήσει.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το tv24, η Θοδώρα θα προσποιηθεί ότι έχασε το πορτοφόλι της για να πάει στο τμήμα να το δηλώσει και εκεί ο Γιώργος θα ανησυχήσει που θα τη δει σε αυτή τη κατάσταση και μάλιστα λίγο μετά θα της πει να πάει στο σπίτι του να μείνει και κάπως έτσι το ζευγάρι θα αρχίσει να έρχεται ξανά κοντά με αποτέλεσμα μερικές μέρες μετά να γίνεται και επίσημα η επανασύνδεση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τον στέλνει στον άλλον κόσμο

Παράλληλα εκείνη την περίοδο, έξω από την πόρτα της εκκλησίας, ο παπα-Μιχάλης θα βρει ένα μωρό και το σημείωμα της μητέρας του θα γράφει: «Δεν μπορώ να το μεγαλώσω. Σας παρακαλώ, φροντίστε το. Είναι αβάφτιστο».

«Ισως είναι το παιδί που δεν μας έστειλε Εκείνος, Μιχάλη μου», θα του πει η Κατερίνα, αλλά ο παπάς θα επιμένει πως πρέπει να μιλήσουν στις Αρχές για την εμφάνιση του παιδιού.

Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα θα έχει μάθει για την ύπαρξή του. «Υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο που καίγονται να αποκτήσουν ένα παιδί. Και μέσα σε αυτές είμαστε και οι δυο μας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 36, 37, 38, 39,40

Εμάς σπαράζει το μέσα μας που δεν μπορούμε να γίνουμε μάνες κι εκείνες φέρνουν στον κόσμο παιδιά και τα πετάνε;», θα αναρωτηθεί και λίγο καιρό μετά η Στέλλα θα προτρέψει τον παπά και τη γυναίκα του να μπουν στη διαδικασία να το υιοθετήσουν.

Το ζευγάρι θα το αρνηθεί, όμως η Θοδώρα, θα συζητήσει με τον Γιώργο το ενδεχόμενο να το υιοθετήσουν εκείνοι. «Ηθελα κι εγώ να σου το προτείνω, κορίτσι μου. Βλέπω πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου με αυτό το παιδί και θα ήθελα να του δώσουμε μαζί όλη την αγάπη του κόσμου».

Η Θοδώρα πετάει από χαρά της και δε μπορεί να πιστέψει πως επιτέλους θα αποκτήσει μωρό με τον Γιώργο, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *