Έρωτας Φυγάς: Ένας φόνος ανατρέπει τις ζωές όλων

 

Έρωτας Φυγάς: Ένας φόνος ανατρέπει τις ζωές όλων

Έρωτας Φυγάς: Ένας φόνος ανατρέπει τις ζωές όλων

 

Έναν σοκαριστικό φόνο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς και θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές πολλών.

Συγκεκριμένα, η Νάντια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δώσει τέλος στο μαρτύριό της και έτσι προκειμένου να σώσει τον εαυτό της και τον Μιχάλη, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να βγάλει τον Σωκράτη από τη μέση.

Η ίδια, από τη στιγμή που γνώρισε και παντρεύτηκε τον Σωκράτη, ζει μια κόλαση μιας και ήταν κακοποιητικός μαζί της και ξεσπούσε πάνω της. Για να ξεφύγει από τη βασανιστική της ζωή, έφυγε κρυφά από εκείνον και πήγε στη Μεσσήνη όπου ανέλαβε την εισαγγελία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει με την Τζένη στον Καναδά

Όταν γνώρισε τον Μιχάλη, ένιωσε κάτι διαφορετικό με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μια πολύ ωραία σχέση που έφτασε στην πρόταση γάμου.

Ομως ο Σωκράτης ανακάλυψε πού βρίσκεται η Νάντια και η εμφάνισή του στη Μεσσήνη τα άλλαξε όλα. Αν και προσπάθησε να κρύψει από τον Μιχάλη τι της συμβαίνει για να τον προστατεύσει από τον Σωκράτη, εκείνος κατάφερε να την πάρει από τα χέρια του.

Ωστόσο, ο Σωκράτης στήνει παγίδα στον Μιχάλη και του κάνει μήνυση με βαριά και ψεύτικη κατηγορία όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το tiviσίριαλ κι έτσι η Νάντια πηγαίνει να τον βρει και του λέει: «Μέχρι εδώ ήταν. Τελείωσες».

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Ξεσπά η Λιζέτα: «Φέρε μου πίσω το παιδί»

«Σου είπα ότι εμένα δεν με παρατάει κανείς. Θα είσαι μαζί μου για πάντα.

Κανείς δεν μου παίρνει αυτό που μου ανήκει», της απαντά εκείνος και τότε η Νάντια ανοίγει την τσάντα της και βγάζει ένα όπλο.

«Τι πας να κάνεις;», της φωνάζει ο Σωκράτης όμως εκείνη δίνει τέλος στο μαρτύριό της από τον Σωκράτη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ, με τον φόνο αυτό να αλλάζει ολοκληρωτικά την ζωή της, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Έρωτα Φυγά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *