Σασμός: Βουτιά θανάτου για τη Θοδώρα

 

Σασμός: Βουτιά θανάτου για τη Θοδώρα

Σασμός: Βουτιά θανάτου για τη Θοδώρα

 

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», αφού η Θοδώρα θα κινδυνέψει να σκοτωθεί πέφτοντας σε γκρεμό, καθώς δεν μπορεί να ελέγξει το αυτοκίνητο που οδηγεί.

Παγίδα θανάτου για τη Θοδώρα

Η Εύα για ακόμα μια φορά θα δείξει το αδίστακτο πρόσωπο της, αφού θα οδηγήσει τη Θοδώρα στον θάνατο προκειμένου να απαλλαγεί από την αγαπημένη του Γιώργου και να τον διεκδικήσει ολοκληρωτικά εκείνη.

Η αδερφή του Φαρμάκη είναι γοητευμένη από τον Γιώργο και σκοπός της είναι γίνουν ζευγάρι, εκείνος όμως φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη Θοδώρα όπως και αυτή.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Μία αιματηρή συμπλοκή φέρνει ανατροπές

Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται σε μια συνάντηση που έχουν οι δυο τους, καθώς η σπίθα ανάμεσα του φαίνεται ακόμα αναμμένη. Από την άλλη είναι φανερό πως είναι κάπως δύσκολο να ξεπεράσουν όσα έχουν συμβεί ανάμεσα τους. Παρόλα αυτά η Θοδώρα σκοπεύει να τον διεκδικήσει και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να μην βάλει ο Γιώργος την Εύα ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Ο Γιώργος και η Εύα κανονίζουν να συναντηθούν, αλλά τα σχέδια τους σύμφωνα με το περιοδικό MyTV χαλάνε εξαιτίας της Θοδώρας και εκεί η αδερφή του Ευθύμη συνειδητοποιεί πως η Θοδώρα αποτελεί εμπόδιο για τη σχέση της και έτσι βάζει σε εφαρμογή σχέδιο για να απαλλαγεί από εκείνη μια και καλή.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Τζανής εξορίζεται αλλά ο Μάρκος δεν ξέρει το λόγο

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», δίνει εντολή σε κάποιον να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου που οδηγεί η Θοδώρα και όταν κάποια στιγμή το παίρνει εκείνη και οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα καταλαβαίνει ότι δεν έχει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αφού τα φρένα δεν πιάνουν.

Πανικόβλητη προσπαθεί να σταματήσει το αυτοκίνητο και οδηγείται σε έναν γκρεμό, όπου την τελευταία στιγμή γλιτώνει από μια βουτιά θανάτου.

Αμέσως σπεύδουν εκεί οι αγαπημένοι της και αργότερα συνειδητοποιούν ότι κάποιος προσπάθησε να της κάνει κακό, κόβοντας τα φρένα της…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *