Η Μάγισσα: «Δεν τη θέλω, με ντρόπιασε σε όλη τη Μάνη»

 

Η Μάγισσα: «Δεν τη θέλω, με ντρόπιασε σε όλη τη Μάνη»

Η Μάγισσα: «Δεν τη θέλω, με ντρόπιασε σε όλη τη Μάνη»

 

Μάρκος και Μεταξία αποφασίζουν να χωρίσουν, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για την σχέση της δεύτερης με τον Τζανή, ωστόσο οι αντιδράσεις των δικών τους ανθρώπων είναι πολλές, μιας και το θεωρούν μεγάλο σκάνδαλο, όπως θα δούμε στην συνέχεια της Μάγισσας.

Η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο του πατέρα της, αποφασισμένη να χωρίσει με τον άντρα της, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το TiviΣίριαλ: «Δεν τον αγαπάω, τον σιχαίνομαι! Και όλους εκεί μέσα», λέει και ο Σπήλιος διαφωνεί:

«Δεν δέχομαι να χωρίσεις με τον Μάρκο! Αυτός ο γάμος δεν θα λήξει έτσι! Θα λογαριαστώ με τον γαμπρό μου, αλλά εσύ θα γυρίσεις εκεί μέσα κυρά και καπετάνισσα», της τονίζει, ενώ η Κυπριανή λέει από πλευρά της:

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια αποκαλύπτει στον Σίμο ποιος ευθύνεται για τον τραυματισμό του

«Καλά λέει ο πατέρας σου, κόρη μου. Εκανες ένα τραγικό λάθος, δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά δεν θα διαλύσεις τον γάμο σου για τον Τζανή».

Η Μεταξία επιμένει:

«Μα δεν καταλαβαίνετε ότι δεν τον θέλω, δεν τον αγαπάω, δεν θέλω να ξαναδώ τον Μάρκο Λάσκαρη μπροστά μου», Στο μεταξύ, η Γερακίνα που έχει επιστρέψει στον πύργο, βλέποντας το πόσο υποφέρει η κόρη της, θέλει να την πάρει μαζί της και να φύγουν.

Ομως, η Μεταξία έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της και είναι αποφασισμένη να πετύχει αυτό που θέλει, ωστόσο κι ο ίδιος ο Μάρκος θέλει να χωρίσει με τη Μεταξία:

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα Spoiler: Απαγωγή σοκ στον πύργο

«Δεν θέλω μια τέτοια γυναίκα! Με ντρόπιασε σε όλη τη Μάνη, θα με συζητάνε εξαιτίας της και του Τζανή», εξηγεί στους γονείς του.

«Είσαι θυμωμένος ακόμα και λογικό. Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα! Αυτό που έκανε ο καφός σου είναι εξωπραγματικό, ασυγχώρητο! Ομως, εμείς στην οικογένειά μας έχουμε μάθει να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, όπως κι αν έρθουν τα πράγματα.

Ποτέ κανείς καπετάνιος δεν χώρισε και δεν θα το κάνεις λοιπόν ούτε κι εσύ», του ξεκαθαρίζει ο Μιχαήλ.

Τελικά, στα επόμενα επεισόδια τη Μάγισσας, Μεταξία και Μάρκος καταφέρνουν να πάρουν διαζύγιο και επίσημα από την εκκλησία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *