Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χάνει την εξουσία

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χάνει την εξουσία

Τη στιγμή που ο Μιχαήλ είναι αμετάπειστος στα σχέδια του να μοιράσει εξίσου την εξουσία ανάμεσα στους δύο γιους του, κάποιος φροντίζει να του χαλάσει τα σχέδια.Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χάνει την εξουσία

 

Ο Μάρκος βλέπει ότι θα χάσει την απόλυτη εξουσία που είχε ως τώρα στην οικογένεια καθώς ο Μιχαήλ θέλει να ενσωματώσει τον Τζανή στις οικογενειακές επιχειρήσεις και έτσι θα πρέπει να μοιραστεί την εξουσία με τον μικρότερο αδελφό του και να τον ενημερώνει για τις επιλογές του.

 

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Οι κηλίδες αίματος αποκαλύπτουν την αλήθεια

Από την άλλη όμως ο Μιχαήλ, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», που είναι αμετάπειστος στα σχέδια του να μοιράσει εξίσου την εξουσία ανάμεσα στους δύο γιους του, θα ξεκινήσει για το ταξίδι του στην Αρεόπολη, όπου θα μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους.

Όταν όμως φτάσει εκεί ο Μιχαήλ θα απογοητευτεί καθώς δεν θα συναντήσει την υποδοχή που περίμενε, αφού κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το μέλλον της Θοδώρας και του Γιώργη στη σειρά

Ο Σπήλιος Γερακάρης εντωμεταξύ έχει φροντίσει να του δυσκολέψει τη θέση με πολλούς τρόπους, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την απόφασή του να σταματήσει το κούρσεμα και να επικεντρωθεί στις επιχειρήσεις της οικογένειάς του.

 

πηγή κειμένου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *