Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Μάρκος συνεργάζονται

 

Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Μάρκος συνεργάζονται

Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Μάρκος συνεργάζονται

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Ιάσωνας και Μάρκος συνεργάζονται.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την Αλεξάνδρα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», καθώς θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο της κατηγορουμένης και η ανησυχία της ότι θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θα είναι μεγάλη.

Και ενώ όλα δείχνουν καλά στη ζωή της Αλεξάνδρας, θα δούμε ότι τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, αφού μια κλήτευση για το εφετείο θα ανατρέψει ξανά τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – βόμβα: Η Χάιδω στην φυλακή

Ο Ιάσωνας παραλαμβάνει μια κλήτευση για το εφετείο σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV και αναγκάζεται να της μεταφέρει εκείνος τα δυσάρεστα νέα, καθώς η υπόθεση του πυροβολισμού του εξετάζεται σε δεύτερο βαθμό και έτσι η Αλεξάνδρα θα πρέπει να ζήσει ξανά τον εφιάλτη ως κατηγορουμένη.

Η Αλεξάνδρα όπως θα δούμε στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», είναι ανήσυχη και φοβισμένη μήπως αυτή τη φορά δεν καταφέρει να αθωωθεί.

Εντωμεταξύ ο Μάρκος αμφισβητεί τις προθέσεις του Ιάσωνα και στρέφεται εναντίον του, ενώ η Μαργέτα μαθαίνοντας την είδηση σκέφτεται πως θα βοηθήσει την Αλεξάνδρα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η μισή αλήθεια στο φόνο του Άκη φέρνει νέες δυσκολίες

Από την πλευρά της η Νάντια θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να τη βοηθήσει να αθωωθεί. Την ίδια στιγμή όμως θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ο Μάρκος και ο Ιάσωνας και με τη βοήθεια της Νάντιας να αντικρούσουν τις κατηγορίες.

Εν αναμονή των εξελίξεων η Αλεξάνδρα αγωνιά, με τις ελπίδες της να αθωωθεί να είναι μηδαμινές…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *