Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Έφεση Απορρίπτεται Και Η Μυρτάλη Βυθίζεται Στο Κενό

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Έφεση Απορρίπτεται Και Η Μυρτάλη Βυθίζεται Στο ΚενόΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Έφεση Απορρίπτεται Και Η Μυρτάλη Βυθίζεται Στο Κενό

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η μέρα για την μεγάλη δίκη φτάνει, με την Μυρτάλη να είναι γεμάτη άγχος, αλλά και αποφασιστικότητα, στην γη της ελιάς. Είναι αποφασισμένη να σταθεί με το κεφάλι ψηλά, διεκδικώντας όλα όσα της αναλογούν.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η έφεση απορρίπτεται και η Μυρτάλη βυθίζεται στο κενό

Ο Λυκούργος βρίσκεται στο πλευρό της και την καθοδηγεί σωστά. Η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει ανοίξει ξανά, με την Μυρτάλη να ζητάει έφεση. Ενώ όλα δείχνουν πως πηγαίνουν καλά, μία ανατροπή φέρνει τον πανικό στην πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Υβόννη και Αλέκος τρέμουν για την ζωή του Άγγελου

Η δίκη είναι χαμένη. Η έφεση απορρίπτεται και η Μυρτάλη βυθίζεται στο κενό. Ο Λυκούργος εξοργίζεται που απέτυχε κάτι τόσο μεγάλο και σημαντικό. Η μάχη αυτή μπορεί να έληξε άδοξα, κανείς, όμως, δε μένει με τα χέρια σταυρωμένα…

Μπορεί η Αθηνά να είναι η νικήτρια της υπόθεσης, η ανησυχία που έχει, όμως, δε της δίνει περιθώρια να ανασάνει. Φοβάται για την επόμενη κίνηση της Μυρτάλης και του Λυκούργου, για αυτό και αποφασίζει να δράσει.

Μία θυρίδα κοσμημάτων ανοίγει, με την Αθηνά να παραχωρεί το περιουσιακό αυτό μερίδιο στην Μυρτάλη! Έτσι, δείχνει το καλό της πρόσωπο, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως δεν είχε ποτέ της πρόθεση να κυνηγήσει την κόρη του Ιπποκράτη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το φρικτό σχέδιο του Ακύλα να σκοτώσει τον Λάμπρο

Η Μυρτάλη, μετά την χαμένη δίκη, αρχίζει να απελπίζεται στην γη της ελιάς. Τίποτα, όμως, δεν έχει τελειώσει. Ο Λυκούργος βρίσκεται στο πλευρό της, όπως ακριβώς και οι θείοι της. Μάλιστα, η Ιουλία φροντίζει, ώστε να μη λείπει τίποτα από την ανιψιά της, ζητώντας από τον Μάνο και τον Ισίδωρο να της παραχωρηθεί ένα τμήμα από την περιουσία χωραφιών και ελαιοτριβείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *