Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν

 

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός και η Βασιλική χωρίζουν.

 

Κρύος ιδρώτας θα αρχίσει να λούζει τον Μαθιό και τη Βασιλική σαν μάθουν πως ο Γιακωβάκης θέλει να κάνει τεστ DNA και η μητέρα του Νικηφόρου.

Όμως ο Μαθιός θα ανησυχήσει ακόμα περισσότερο όταν ο εισαγγελέας δει τα αποτελέσματα του τεστ και διατάξει τη σύλληψή της.

Ο Αντώνης θα κάνει αυτό που θα του επιβάλλει ο ανώτερός του, ενώ και ο ίδιος θα περάσει από αυστηρή ανάκριση. «Το γεγονός πως ξέρεις χρόνια τους κατοίκους της Ανω Ποριάς, δεν σε βοηθάει να κρίνεις σωστά.

Το ένστικτό σου σε έχει εγκαταλείψει και κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο», θα παρατηρήσει ο Χρήστος και ο Αντώνης θα δεχτεί την επίπληξη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος πιέζει την Ιουλία να κάνει παιδί

Λίγη ώρα αργότερα η Βασιλική θα βρεθεί στο κρατητήριο, με τον άντρα της και την Καλλιόπη να παρακαλούν όλους να την προσέχουν.

Η Ντίνα, ο Μύρωνας και ο Γιώργος θα εγγυηθούν για την ασφάλειά της, ωστόσο ο Χρήστος που θα την ανακρίνει ξανά, θα είναι σκληρός μαζί της για όσα συνέβησαν πάνω στο βουνό.

Η σύλληψή της θα γίνει γνωστή σε όλο το χωριό και περισσότερο από όλους θα κλονιστεί ο Τηλέμαχος, σύμφωνα με το TV Σήριαλ, που ήταν σίγουρος ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο Μαθιός, με αποτέλεσμα η Βασιλική και ο Μαθιός να ζουν πλέον χωριστά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *