Famagusta επόμενα επεισόδια: 03

 

Famagusta επόμενα επεισόδια: 03

Famagusta επόμενα επεισόδια: 03 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.

 

Famagusta επόμενα επεισόδια: 3

 

Famagusta επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 3 στις 04/2/2024
Επεισόδιο 3
Κυριακή

Η οικογένεια Σέκερη βρίσκεται σε κατάσταση αγωνίας, από την εξαφάνιση της Ελένης. Η Δάφνη, γεμάτη απελπισία, εξερευνά το σκοτεινό μυστήριο στο σπίτι του Μάικλ, ανακαλύπτοντας ότι η αγνοούμενη είχε σχέση με παντρεμένο άνδρα. Ωστόσο, ο σκύλος της Ελένης αποκαλύπτει ένα τρομακτικό μυστικό που κρύβεται βαθιά στο πηγάδι.

Τα αστυνομικά στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του Μάικλ τον καθιστούν κύριο ύποπτο για το φόνο της Ελένης. Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες, προσπαθεί να δικαιολογηθεί, ενώ η Χριστίνα, με αμφιβολίες, αναρωτιέται για την ενοχή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης κάνει ένοπλη ληστεία και τον πιάνουν

Ο Αντρέας υπόσχεται να ερευνήσει την υπόθεση, ενώ η Μαίρη, επισκεπτόμενη την αδελφή της και τη μητέρα του Μάικλ στο Λονδίνο, ανοίγει το παρελθόν. Στην καρδιά του Λονδίνου, η Κατερίνα, συνεργάτιδα του Μάικλ στο ντοκιμαντέρ, ενημερώνει τη Σοφία για τη σύλληψη του.

Εκείνη αναλαμβάνει μόνη τα γυρίσματα, καταγράφοντας μια ακόμα συγκλονιστική ιστορία από το παρελθόν. Ο Αντρέας πείθει τον Παύλο να επισκεφθούν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο, ελπίζοντας σε θεραπεία για το πρόβλημα υγείας του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχεται διπλός γάμος στη Μάνη;

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βοηθήσει τον Μάικλ, η Σοφία συναντά την Χριστίνα, συνδυάζοντας δυο μητέρες, τη βιολογική και τη θετή, σε μια συναρπαστική συνάντηση.

Καθώς οι αντιφάσεις και οι αλήθειες ξεπετάγονται, η οικογένεια Σέκερη βρίσκεται να αντιμετωπίζει το παρελθόν και το παρόν, με κάθε απάντηση να ανοίγει νέες ερωτήσεις.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *