Η Μάγισσα: Ομολογεί τον φόνο του εγγονού της αλλά δεν τιμωρείται

 

Η Μάγισσα: Ομολογεί τον φόνο του εγγονού της αλλά δεν τιμωρείται

Η Μάγισσα: Ομολογεί τον φόνο του εγγονού της αλλά δεν τιμωρείται

 

Τραγικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Μάγισσα με την Δαμιανή να ομολογεί την δολοφονία του βρέφους, αλλά να ετοιμάζεται και για το επόμενο σχέδιό της.

Τα πάνω-κάτω έρχονται στον πύργο των Λασκαραίων και η μία αποκάλυψη, διαδέχεται την άλλη. Η πραγματική ταυτότητα του Αντρέι και η παράνομη σχέση Τζανή και Μεταξίας θα μας απασχολήσουν πολύ στα επόμενα επεισόδια.Η Μάγισσα: Ομολογεί τον φόνο του εγγονού της αλλά δεν τιμωρείται

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία καταφεύγει για βοήθεια στην Χρυσούλα

Αλλά θα έρθει και μία αποκάλυψη δυνατή, από την Δαμιανή προς τον Αντρέι. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντρέι, ερευνά τα πάντα, είναι σίγουρος με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει ότι η Δαμιανή είναι η δολοφόνος του βρέφους.

Ο Αντρέι μιλάει ανοιχτά στην Δαμιανή και της λέει πως ξέρει ότι αυτή είναι η δολοφόνος και προσπαθούσε να τα ρίξει όλα στην Θεοφανώ. Ο κλοιός στενεύει για την Δαμιανή και του το παραδέχεται, κοιτώντας τον στα μάτια, σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χάνει το μυαλό της και βλέπει παντού τον Κίμωνα

«Ναι εγώ το σκότωσα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξεις», του λέει, γιατί ξέρει ότι δεν θα τον πιστέψει κανείς.

Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να την ξεσκεπάσει μία και καλή, ενώ η Δαμιανή αναζητά νέους συμμάχους, καθώς έχει καταλάβει ότι η αλήθεια ετοιμάζεται να βγει στο φως!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *