Σασμός: Ο Παύλος προσπαθεί να προλάβει το κακό

 

Σασμός: Ο Παύλος προσπαθεί να προλάβει το κακό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA «Σασμός», καθώς ο Τηλέμαχος ετοιμάζει χτύπημα στον Μαθιό.Σασμός: Ο Παύλος προσπαθεί να προλάβει το κακό

 

Στήνουν παγίδα στον Μαθιό

Ο Αντρέας είναι εξαφανισμένος και ο Αντώνης συνδέει την εξαφάνισή του και τον εκβιασμό με τον ψεύτικό Κωστάκη.Σασμός: Ο Παύλος προσπαθεί να προλάβει το κακό

Από την άλλη ο Τηλέμαχος στη σειρά «Σασμός» πιστεύει ότι υπεύθυνος είναι ο Μαθιός. Καθώς είναι σίγουρος ότι θα του έχει κάνει κακό, καταστρώνει μαζί με τον Μανούσο Μουντάκη σχέδιο εναντίον του Σταματάκη, έτσι ώστε να πληρώσει σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα για αυτό που έκανε στον Αντρέα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αξίζει η Αργυρώ μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα;

Παράλληλα η Καλλιόπη που φοβάται για πιθανή επίθεση εναντίον του γιου της αναλαμβάνει πρωτοβουλία.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και ευχάριστα για τους Σταματάκηδες, καθώς η Αργυρώ συμφιλιώνεται με την Βασιλική και την Καλλιόπη δίνοντας περισσότερο προτεραιότητα σε αυτά που τους ενώνουν και αφήνοντας πίσω αυτά που τους χωρίζουν.

Εντωμεταξύ την ώρα που ο Τηλέμαχος, ο Μανούσος και ο Γιάννος ετοιμάζουν χτύπημα στον Μαθιό, ο Παύλος κάνει δήθεν ότι είναι με το μέρος τους για να μπορεί να ελέγχει την κατάσταση και να προλάβει να σταματήσει το κακό που πάει να γίνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Νικόλα

Αργότερα δυο μηνύματα θα αλλάξουν τις ισορροπίες. Το ένα απευθύνεται στον εισαγγελέα και το άλλο στον Μαθιό, ενώ την ίδια ώρα ο κλοιός φαίνεται ότι στενεύει καθώς ο Γιακωβάκης φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για τη δολοφονία του Στεφανή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *