Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Αυτός σκότωσε τον γιο του Ιάκωβου

 

Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Αυτός σκότωσε τον γιο του Ιάκωβου

Μία μεγάλη ανατροπή έρχεται στην τρίτη σεζόν.Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Αυτός σκότωσε τον γιο του Ιάκωβου

 

Η δολοφονία του Σταύρου Βρεττάκου, γιου του Ιάκωβου, έρχεται ξανά στο φως και σοκάρει τους πρωταγωνιστές, στην γη της ελιάς. Ο Ιάκωβος έφυγε με έναν καημό: Να μάθει ποιος και γιατί δολοφόνησε τον γιο του.

Ο Σταύρος ήταν χωμένος στη μαφία και είχε θέσει αρκετές φορές τον εαυτό του σε κίνδυνο. Κανείς δε ξέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την αυτοκαταστροφή. Ο Ιάκωβος έκανε την καρδιά του πέτρα και συνέχισε τη ζωή του, έχοντας πάντα μέσα του αυτό το τεράστιο κενό..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Άννα σε Δημήτρη: «Θα σε τελειώσω ρε»

Οι μέρες που ακολούθησαν, ήταν πολύ δύσκολες για όλους.. Ο Σταύρος Βρεττάκος θάφτηκε στο χώμα, όπως και ο πατέρας του, λίγα χρόνια μετά. Το ερώτημα, όμως, είναι το εξής: Ποιος σκότωσε τον Σταύρο και γιατί ο γιος του Ιάκωβου έρχεται ξανά στο προσκήνιο, στην γη της ελιάς;

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής και την Χρύσα Παχούμη, ο γιος του Ιάκωβου επιστρέφει και μια νέα ιστορία ανοίγει για τους τηλεθεατές.. Αυτός που φαίνεται πως τον σκότωσε, είναι ο Δημοσθένης Καπερνάρος!

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 31 , 32

Οι δυο άντρες, μπλεγμένοι με τον υπόκοσμο, είχαν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς που έπρεπε κάποια στιγμή να κλείσουν. Έτσι, ο Δημοσθένης τον σκότωσε και κάλυψε τα ίχνη του, όπως κάνει πάντα.

Με ποιον τρόπο θα ανοίξει ξανά αυτή η υπόθεση, στην τρίτη σεζόν;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *