Το Ναυάγιο: Ανατινάζουν τον Παντελίδη

Τίποτα δε μένει κρυφό από τον Μιλτιάδη Παντελίδη. Ούτε και η συνάντηση των οικογενειών των θυμάτων στην οποία και θα κάνει εμφάνιση. Όμως αυτή τη φορά δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει. Ο καπετάν Στελής έχει αποφασίσει να δικαιώσει την κόρη του που μπήκε στο μοιραίο πλοίο και μαζί και την μνήμη των δεκάδων νεκρών του Φοίνιξ.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, μιλάει με τις οικογένειες των θυμάτων και όλοι μαζί θα οργανώσουν μία συνάντηση στην Κρήτη κατά την οποία θα συνεννοηθούν για το πως θα κάνουν αγωγή στην εταιρεία του Βασιλείου.

Η Γη της Ελιάς: Νύχτα πάθους για Χρήστο και Αριάδνη

Μάλιστα σε αυτή αποφασίζει να πρωτοστατήσει ο Γιώργης Κανελλάκης, δημοσιογράφος που τις τελευταίες εβδομάδες εργάζεται νυχθημερόν προκειμένου να αποδείξει πως το πλοίο με το οποίο ταξίδεψε η αγαπημένη του Ασημίνα δεν έπρεπε να βγει στα ανοιχτά.

Δυστυχώς για εκείνον δίπλα του θα έχει την νέα γραμματέα της εφημερίδας, την Αλίκη που με τη σειρά της θα δίνει πληροφορίες στον Παντελίδη για κάθε κίνηση τους στο νησί. Έτσι, θα τον ενημερώσει και για την εν λόγω συνάντηση και εκείνος θα αποφασίσει να δράσει.

“Αν νομίζουν πως θα έχει αποτέλεσμα η οποιαδήποτε κίνηση τους είναι γελασμένοι. Θα είμαι εκεί. Αλίκη εσύ φρόντισε να μην κινήσεις υποψίες. Δεν μας παίρνει τώρα να γίνει γνωστή η ταυτότητα σου και να σε διώξουν από την εφημερίδα” θα της πει.

Η συνάντηση πραγματοποιείται και οι συγγενείς των θυμάτων με έναν κόμπο στην καρδιά τονίζουν πως δεν θα σταματήσουν να μάχονται για να δικαιωθούν οι ψυχές των δικών τους ανθρώπων.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δίνει το νεφρό της στη κόρη της

Μεταξύ αυτών θα είναι και ο παπά Γρηγόρης με τη γυναίκα του Λαμπρινή, ο Στελής με τον Τρύφωνα, ο Βασίλης με τη Στέλλα και φυσικά σύσσωμες οι οικογένειες του Βλάση Παπαδάκη το το Δημήτρη Γιαννακάκη.

Η συνάντηση όμως δεν θα έχει καλό τέλος αφού προς απογοήτευση όλων την εμφάνιση του θα κάνει ο Μιλτιάδης Παντελίδης για να ταράξει τις οικογένειες των θυμάτων. “Ξέρω πως κανένα χρηματικό ποσό δεν θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα, όμως ο κύριος Βασιλείου αισθάνεται την ανάγκη να σας στηρίξει” θα τους πει.
Όμως ο λόγος του δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια αφού ένας μεγάλος κρότος στο χώρο θα κάνει όλους να τραπούν σε φυγή. Η βόμβα τραυματίζει τόσο τον ίδιο τον ομιλητή όσο και την Μαρία και τον Γιώργη που ήταν κοντά στο γνωστό δικηγόρο.

Όλοι θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο αλλά ο Μιλτιάδης Παντελίδης θα ορκιστεί εκδίκηση. Συγκεκριμένα, θα αποφασίσει να σπείρει την διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς που φαίνονται συσπειρωμένοι και έτσι θα υλοποιήσει τα σατανικά του σχέδια.

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τρελός από ζήλεια από τη σχέση Αντρέι – Θεοφανώς

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *