Η Γη της Ελιάς: Την πιάνει στα πράσα να κλέβει και γίνεται τρελός

 

Η Γη της Ελιάς: Την πιάνει στα πράσα να κλέβει και γίνεται τρελός

Η Γη της Ελιάς: Την πιάνει στα πράσα να κλέβει και γίνεται τρελός

 

Στα χέρια πιάνονται δύο καλοί συνεργάτες!

Φαίνεται πως μία γυναίκα δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό και κλέβει απροκάλυπτα, αγνοώντας τις συνέπειες. Ποιοι θα μαλώσουν άσχημα, στα επόμενα επεισόδια;

Η Χρυσούλα συνεχίζει να ταράζει τις ισορροπίες, στην γη της ελιάς και να προκαλεί διάφορα προβλήματα στους γύρω της -και ειδικά στον Χρήστο. Η κατάσταση ξεφεύγει, όταν εκείνος την πιάνει στα πράσα να… τον κλέβει απροκάλυπτα!

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: ο Στάθης ζητά διαζύγιο από την Αρετή

Ο Χρήστος παρατηρεί πως έχει διάφορες “ξαφνικές” ελλείψεις από το μαγαζί του! Έτσι, αποφασίζει να το ψάξει λίγο παραπάνω. Η Χρυσούλα κλέβει καθημερινά κρέατα, χωρίς να την νοιάζει ιδιαίτερα η ζημιά που κάνει στο αφεντικό της ταβέρνας.

Όταν ο Χρήστος πιάνει την Χρυσούλα στα πράσα, η κατάσταση ξεφεύγει, στην γη της ελιάς. Έξαλλος, ξεσπά με τον χειρότερο τρόπο, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κόστος που καλείται να πληρώσει εξαιτίας της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει η Ευτυχία στην σειρά; Τα σενάρια

Η Αφροδίτη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά είναι μάταιο. Ποια θα είναι η στάση της Χρυσούλας και πως θα δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα; Έρχονται απολαυστικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *