Έρωτας Φυγάς: Ξανά στο αρχοντικό η Αλεξάνδρα

 

Έρωτας Φυγάς: Ξανά στο αρχοντικό η Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς: Ξανά στο αρχοντικό η Αλεξάνδρα

 

Αν και ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και επιτέλους ζουν μαζί, γκρίζα σύννεφα αρχίζουν να αιωρούνται πάνω από τη σχέση τους.

 

Τα προβλήματα φαίνεται ότι δεν λείπουν από τη ζωή του ζευγαριού και ενώ έχουν ξεπεράσει τα κακόβουλα σχόλια των κατοίκων στο Κιάρι, έρχεται κάτι άλλο να επηρεάσει τη σχέση τους. Και αυτό είναι η περιουσία που άφησε η Μαργέτα με τη διαθήκη της στην Αλεξάνδρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Κουράκος στήνει παγίδα: «Χάιδω, εσύ τον σκότωσες»

Μάλιστα ο Μάρκος είναι πεπεισμένος ότι εκείνη το έκανε επίτηδες για να την κρατήσει για πάντα στο Κιάρι, ενώ η Αλεξάνδρα θέλοντας να τιμήσει την «μακαρίτισσα» και να φανεί αντάξια των προσδοκιών της σκέφτεται σοβαρά να παραμείνει, κάτι που θέλουν και οι εργαζόμενοι εκεί, και ειδικά η Γεωργία και η Ρηνιώ που έχουν δεθεί μαζί της.

Έτσι σιγά σιγά το μεγάλο ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας για το Κιάρι, αρχίζει να ενοχλεί τον Μάρκο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, αλλά προσπαθεί να μην δείχνει ότι ζηλεύει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Μιράντα πέφτει στην αγκαλιά του Φώτη

Εντωμεταξύ όπως θα δούμε στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», η Αλεξάνδρα κάποια στιγμή αναγκάζεται να γυρίσει το σπίτι του Ιάσονα γιατί η Μυρσίνη είναι άρρωστη και την χρειάζεται, αλλά ο Μάρκος φοβάται ότι ο Ιάσονας θα την παγιδεύσει συναισθηματικά.

Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα βλέποντας τον Ιάσονα να είναι ευγενικός, ήρεμος και περιποιητικός μαζί της, νιώθει έκπληξη και η συμπεριφορά του μάλιστα θα την κάνει να διστάσει όταν φτάσει η στιγμή να πρέπει να βάλει την υπογραφή της στην αίτηση διαζυγίου.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *