Γη της Ελιάς – Κουράκος: «Βάλτε άμεσα κρυφές κάμερες»

Ο Κουράκος μαζί με τον εισαγγελέα, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, δίνουν εντολή να τοποθετηθούν κρυφές κάμερες στο σπίτι της Φιλιώς. Η Δήμητρα συνεχίζει προσεκτικά να ερευνά την υπόθεση, η οποία σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της…

Κρυφές κάμερες στο σπίτι της Φιλιώς

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ψάχνουν την Ειρήνη, ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική τούς λένε ψέματα για να την καλύψουν. Η Αλκμήνη ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει με την Αντωνία. Η Ευτυχία και ο Γιώργης διαλέγουν προσκλητήρια γάμου.

Η Μυρτάλη προτείνει στον Αλέξη να ανοίξουν δικό τους εστιατόριο. Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τον ελαιώνα του και ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εκεί επ’ αόριστον. Η Αθηνά επισκέπτεται τον Μιχάλη και, τρομοκρατημένη, του λέει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που θέλει να τη σκοτώσει.

Τέλος, μετά τις καινούριες ζωγραφιές που ανακάλυψε η Δήμητρα στο δωμάτιο της Φιλιώς, ο Εισαγγελέας και ο Κουράκος, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, δίνουν άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *